Π. Καμμένος: Απάντηση για την επαφή με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη

Ο υπουργός Ναυτιλίας Πάνος Καμμένος με δήλωσή του στο ΑΠΕ, απαντάει στο ερώτημα της Νέας Δημοκρατίας για το αν είχε επαφή με τον ισοβίτη κρατούμενου Γιαννουσάκη του πλοίου «Noor 1»  και παραδέχτηκε ότι ασχολήθηκε, μετά από αίτημα για δικαστική προστασία που ζήτησε ο ισοβίτης μέσω του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Συγκεκριμένα στην δήλωσή του, ο κ. Καμμένος αναφέρει ότι:

«Ο κρατούμενος Γιαννουσάκης ζήτησε δια του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου δικαστική προστασία για να καταθέσει στοιχεία για την υπόθεση του «Noor 1». Ως όφειλα, ενημέρωσα αμέσως την Εισαγγελία και τον αρμόδιο υπουργό»

Ο κ. Καμμένος αναφέρει επίσης, πως «πέρασαν 24 ώρες από την έρευνα στις επιχειρήσεις του σπόνσορα της Νέας Δημοκρατίας, και ομοτράπεζου του Κυριάκου Μητσοτάκη, για στοιχεία που αφορούν εμπορία ναρκωτικών και διακίνηση μαύρου χρήματος και η σιωπή τους ήταν όντως εκκωφαντική, έως το δημοσίευμα της εφημερίδας «Καρφί», το οποίο, αφού απορρίφθηκε από δύο εφημερίδες έναντι αντιτίμου, δημοσιεύτηκε στον καταδικασμένο για συκοφαντική δυσφήμιση όμιλο σε περισσότερα από έξι χρόνια φυλάκιση».

«Θα δούμε ποιος θα πάει πρώτος μέσα…», καταλήγει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

SHARE