“Πόλεμος” στο facebook του Κιάμου!

«Φωτιά» έχει πάρει  ο προσωπικός λογαριασμός του Πάνου Κιάμου στο Facebook, έπειτα από το κλείσιμο του νυχτερινού κέντρου στο οποίο τραγουδούσε από το ΣΔΟΕ, για οικονομικές παραβάσεις.

Δείτε μερικά από τα σχόλια που γίνονται στην σελίδα του γνωστού τραγουδιστή:

  • «Εκτός από νομική ευθύνη που μπορεί να μην έχετε, έχετε ως δημόσιο πρόσωπο και κοινωνική ευθύνη. Τελικά καταδικάζετε το γεγονός της φοροδιαφυγής των νυχτερινών κέντρων ή δεν σας αφορά? Η εμφάνισή σας στο σφραγισμένο και παράνομα ανοιχτό κέντρο δείχνει ότι πέρα από τις αποδοχές σας, τυχόν αντικοινωνικές και παραβατικές τακτικές σας αφήνουν αμέτοχο. Ή μάλλον συμμέτοχο…», γράφει το πρώτο σχόλιο αναγνώστη στην κοινωνική ιστοσελίδα.

 

  • «Δηλαδή θέλει να μας πείσει ότι δεν ήξερε για το σφράγισμα του κέντρου που θα εμφανιζόταν και μάλιστα με ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΣΔΟΕ; Ολη η ομάδα του, οι δικηγόροι που έτρεξαν σήμερα το πρωί να του γράψουν αυτή τη ασυνάρτητη ανακοίνωση (ο ίδιος δεν μπορεί να κάνει μια δικιά του δήλωση) δεν τον είχανε ενημερώσει;»

 

  • «Κύριε Κιάμο συγνώμη κιόλας..!!!Ειδήσεις δεν είδατε οτι την Παρασκευή το μαγαζί σφραγίστηκε?.. Σας εκτιμώ σαν καλλιτέχνη…αλλά αν εμφανιστήκατε και το Σάββατο διαπράξατε ατόπημα..!!Και πως απορρέει εκ του νόμου η συμβατική σας υποχρέωση προς τον επιχειρηματία..όταν δεν υφίσταται νόμιμος χώρος για να τραγουδήσετε?..Με όλο τον σεβασμό!!!».

 

  • «Από τα παράνομα πληρωθήκατε όμως η βραδιά εξελίχθηκε ως “φιλανθρωπική”»

Φυσικά, υπήρξαν και …υποστηρικτές του τραγουδιστή:

  • «Ο Κιάμος και ο κάθε καλλιτέχνης δεν έχει ευθύνη για τα οικονομικά του μαγαζιού που εμφανίζεται για ένα-δύο βράδια και ούτε θα την επωμιστεί».

 

  • «Ο Πάνος δεν καταλαβαίνω πως θα μπορούσε να επέμβει στο αν θα κόβουν ή όχι αποδείξεις».

 

  • «Η ανακοίνωση του Πάνου είναι σαφέστατη! Κατ’αρχας, νομική ευθύνη δεν έχει ο ίδιος για το συγκεκριμένο συμβάν αλλά καταλαβαίνουμε όλοι ότι θα είχε, αν είχε παραβεί τη συμφωνία που υπέγραψε. Δεν μπορούσε να μην εμφανιστεί τη δεύτερη βραδιά από τη στιγμή που το μαγαζί άνοιξε. Παράνομα ή όχι, δεν το αποφασίζει ο Πάνος ή έγω ή εσύ ή ο οποιοσδήποτε… Επίσης, αν καταδικάζει τα γεγονότα ή όχι φαίνεται από τον τρόπο ζωής του.

 

SHARE