“Πόλεμος” ΚΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ για τον 902

“Πόλεμος” ξέσπασε μεταξύ ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ για την πώληση του 902 με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη να καλεί τον Περισσό να δώσει εξηγήσεις για το εάν είναι νόμιμο «μια άδεια που δόθηκε σε ένα κόμμα δωρεάν να πουλιέται στην ”πιάτσα».

Σε δηλώσεις του στο «Κόκκινο» ο κ. Παπαδημούλης επεσήμανε πως «η ηγεσία του ΚΚΕ οφείλει, με ευθύνη, να πει που και πως πουλήθηκε ο ”902”, αν είναι νόμιμο μια άδεια που δόθηκε σε ένα κόμμα δωρεάν να πουλιέται στην ”πιάτσα”, ποιες νομικές δικλείδες χρησιμοποίησαν για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του νέου αγοραστή κι αν είναι αλήθεια ότι ο αγοραστής είναι ο ιδιοκτήτης του Extra».

Συνεχίζοντας, ο κ. Παπαδημούλης αναφέρθηκε και στην κατηγορηματική άρνηση του Περισσού για οποιασδήποτε μορφής συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Πως το ΚΚΕ, που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και απορρίπτει κάθε πρόταση κοινής δράσης με τον ΣΥΡΙΖΑ, επέλεξε να πουλήσει το κανάλι και το ραδιόφωνο του σε έναν ιδιοκτήτη που υπέρ-προβάλλει τη Χ.Α κι ο ίδιος είναι συχνά ομοτράπεζος του κ. Σαμαρά

Κλείνοντας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από το ΚΚΕ «πλήρη διαφάνεια και εξηγήσεις που τις χρωστούν πάνω από όλα στον κόσμο τους», ενώ επεσήμανε πως «δεν είναι νοητό να ακολουθεί η Αριστερά σε τέτοια θέματα που σχετίζονται με απολύσεις και ιδιωτικοποιήσεις, δύο μέτρα και δύο σταθμά».

SHARE