Δ. Τζανακόπουλος: Το 4ο μνημόνιο είναι η ατζέντα της ΝΔ – Στόχος το χρέος και η ένταξη στο QE

tzanakopoulos

 

To 4ο μνημόνιο είναι η ατζέντα της ΝΔ, τόνισε ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, ερωτώμενος σχετικά με τις δηλώσεις του πρώην διοικητή της ΤτΕ, Γιώργου Προβόπουλου, ο οποίος εκτίμησε σε συνέντευξή του ότι θα υπάρξει νέο πρόγραμμα διάσωσης, το οποίο θα συνδεχθεί με το χρέος.  

Ο κ. Τζανακόπουλος χαρακτήρισε επικίνδυνο για τη χώρα το πρόγραμμα της ΝΔ, ενώ μετέφερε τις προτεραιότητες της κυβέρνησης για το αμέσως επόμενο διάστημα, στην πρώτη του ενημέρωση προς τους πολιτικούς συντάκτες, στις οποίες είχε αναφερθεί ο πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως κουρφαία προτεραιότητα είναι η τάχιστη ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης. Δεύτερη προτεραιότητα η έναρξη της συζήτησης για τον προσδιορισμό των συγκεκριμένων μέτρων για την ρύθμιση του ελληνικού χρέους.

Τρίτη προτεραιότητα είναι η ενίσχυση της επενδυτικής δραστηριότητας στην ελληνική οικονομία. Τέλος, ο κ. Τζανακόπουλος ανέφερε ως τέταρτη προτεραιότητα τη διαρκή ενασχόληση και τον προσανατολισμό της κυβέρνησης στα ζητήματα καθημερινότητας των πολιτών.

 

SHARE