Πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία!» της Equal Society

Δωρεάν υποτροφίες, πλήρους φοίτησης, για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ετοιμάζεται να προσφέρει για τρίτη φορά ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός Equal Society, που ξεκινάει το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία!».

Σε μία περίοδο που τα όνειρα και τα σχέδια της νέας γενιάς, για ένα μέλλον προόδου, πλήττονται από τη σκληρή πραγματικότητα της οικονομικής κρίσης, το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία!»έχει στόχο να δώσει σε υποψήφιους με ικανότητες και ταλέντο, ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση.

Η επίσημη παρουσίαση του καινοτόμου προγράμματος, θα γίνει στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας – τον χώροόπου γεννήθηκε ως ιδέα, δύο χρόνια πριν – την Κυριακή 16 Μαρτίου στις 16.30 (Αίθουσα Β), στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Εκπαίδευσης και Εργασίας 2014.

Σημειώνεται, ότι η Equal Society και το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία», βραβεύτηκαν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια, στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής, για τη δυναμική τους, ως μία από τις κορυφαίες δράσεις κοινωνικής προσφοράς στην Ελλάδα για το 2013, με το βραβείο «Νησίδες Ποιότητας», που απονέμεται κάθε δύο χρόνια, σε όλους εκείνους που επιτελούν αξιόλογο συλλογικό και ποιοτικό κοινωνικό έργο.

Στο πλευρό της Equal Society βρίσκονται διεθνώς αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα, όπως το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Διεθνές Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, τα Πανεπιστήμια Αιγαίου και Θεσσαλίας, το Τ.Ε.Ι. Πειραιά, το BCA College, το ALBA Graduate Business School, το University of Limerick της Ιρλανδίας και το Cyprus Institute of Marketing στην Κύπρο.

 

SHARE