Που είναι η θεία του Κιμ Γιονγκ Ουν; – Φήμες πως τη σκότωσε, όπως τον άντρα της

 

Κιμ Γιονγκ Ουν: Φόβοι ότι εκτέλεσε τη θεία του Την "εξαφάνισαν" από ντοκιμαντέρ της κρατικής τηλεόρασης

Όταν εκτελέστηκε ο Γιανγκ Σονγκ Ταέκ, θείος του Κιμ Γιονγκ Ουν, η 67χρονη σύζυγός του πήρε… προαγωγή κι έγινε υπεύθυνη για τις κηδείες ανώτατων στελεχών του κόμματος. Για μήνες δεν έκανε δημόσιες εμφανίσεις και η επίσημη δικαιολογία ήταν πως υπέφερε από προβλήματα υγείας.

Στη συνέχεια, άρχισε να εμφανίζεται στο πλευρό του ανηψιού της και της συζύγου του. Την Πέμπτη, όμως, συνέβη κάτι που προκάλεσε εντύπωση. Μυστηριωδώς την… εξαφάνισαν από ένα ντοκιμαντέρ που έπαιξε στη δημόσια τηλεόραση της Βόρειας Κορέας.

Στο αρχικό video εμφανίζεται κοντά στον ηγέτη της Βόρειας Κορέας και τη σύζυγό του αλλά στη δεύτερη προβολή, δεν υπάρχει πουθενά

Αυτό που προβληματίζει τους περισσότερους είναι το γεγονός πως ο Βορειοκορεάτης ηγέτης -συνήθως- όποιον «εξαφανίζει» από φωτογραφίες και video, τον εκτελεί κιόλας.

Η τελευταία δημόσια εμφάνισή της έγινε τον περασμένο Ιανουάριο, όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά το ντοκιμαντέρ. Ήταν μαζί με άλλους αξιωματούχους στο πλευρό του Κιμ Γιονγκ Ουν και της συζύγου του, στο παλάτι Kumsusan στην Πιονγιανγκ, σε τελετή στη μνήμη του πατέρα και του αδερφού της, Κιμ ιλ Σουν και Κιμ Γιονγκ Ιλ.

H «εξαφάνιση» της 67χρονης γυναίκας οδήγησε σε εικασίες πως μπορεί να εκτελέστηκε και τη θέση της στο κόμμα πήρε η νεότερη αδερφή του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Γιο Γιονγκ.

 

 

 

SHARE