Ποιός τελικά αγόρασε τον “902” από το ΚΚΕ; – Διαψεύδει η Χρυσή Αυγή

Θα είχε μεγάλη πλάκα να ήταν αληθινό το δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και ο επιχειρηματίας Φ.Βρυώνης να ήταν πίσω από την εξαγορά του “902” από το ΚΚΕ για λογαριασμό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…Το κόμμα διέψευσε κατηγορηματικά ότι έχει σχέση με την εξαγορά, οπότε παραμένει το …μυστήριο για τον αγοραστή της τηλεοπτικής και ραδιοφωνικής συχνότητας.

Η αγορά πάντως των ΜΜΕ θεωρεί ως σίγουρο το γεγονός ότι πίσω από την off shore εταιρεία, βρίσκεται ο Φ.Βρυώνης. Μάλιστα πολλοί, διαδίδουν την πληροφορία ότι ο επιχειρηματίας κάνει ραντεβού με δημοσιογράφους για τη στελέχωση του σταθμού.

 

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΑ “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ”

Διαψεύδει η Χρυσή Αυγή, δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΘΚΑ  σύμφωνα με το οποίο το κόμμα βρίσκεται πίσω από την εξαγορά του 902 απο τον επιχειρηματία Φ.Βρυώνη.

“Την συγκεκριμένη κωμικοτραγική αναφορά  διαβάσαμε στην εφημερίδα “Παραπολιτικά” σε άρθρο με τίτλο: “Η πώληση του 902 και το κανάλι της Χρυσής Αυγής: Έντονες φήμες για deal Βρυώνη-Μιχαλολιάκου”.

Στην πραγματικότητα η Χρυσή Αυγή παραμένει αποκλεισμένη από όλα τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής. Όσα χρήματα λαμβάνουμε ως κρατική χρηματοδότηση δεν πρόκειται να τα πετάξουμε για να αγοράσουμε κανάλια (όπως οι ΚΚΕδες, που κάνουν μεγάλες “μπίζνες” με το κεφάλαιο), ούτε ραδιοφωνικούς σταθμούς (όπως οι συριζαίοι). Τα επιστρέφουμε στον ελληνικό λαό μέσω δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης”

SHARE