Ποιοί και πότε …φόρτωσαν το Μετρό με κομματικές προσλήψεις; Ξυνίδης καλεί Βενιζέλο να πάψει να είναι συνιστώσα του Α.Σαμαρά…

«Να ζητήσει τις παραιτήσεις των υπουργών που έκαναν τις κομματικές προσλήψεις στο Μετρό, αλλιώς να συνεχίσει μόνος του στον… δρόμο της πλέον φανατικής συνιστώσας της δεξιάς του Σαμαρά, που έχει βάλει το ΠΑΣΟΚ», είπε ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης, αναφερόμενος στον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Ο  Σ.Ξυνίδης αναφέρεται στη δημοσιοποίηση του πορίσματος του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή «για τις αθρόες προεκλογικές κομματικές προσλήψεις στην ΑΜΕΛ (Αττικό Μετρό Εταιρεία Λειτουργίας), από το 2004 μέχρι σήμερα και ιδίως το προεκλογικό έτος 2009».

Σε αυτό το πλαίσιο, δηλώνει πως «ο Βαγγέλης Βενιζέλος έχει υποχρέωση να απαιτήσει από τον κ. Σαμαρά να ζητήσει τις παραιτήσεις των υπουργών που είχαν την ευθύνη για τις προσλήψεις αυτές».

«Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να είναι συνεργός της διαιώνισης του παλαιοκομματισμού που έφερε τη χώρα σε αυτή την απελπιστική κατάσταση. Αν ο Βαγγέλης Βενιζέλος έχει λόγους να το δέχεται και να το ανέχεται, ας συνεχίσει μόνος του στον δρόμο της πλέον φανατικής συνιστώσας της δεξιάς του Σαμαρά, που έχει βάλει το ΠΑΣΟΚ», καταλήγει ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ. Αναρτήθηκε από nonews-NEWS στις 14:19

SHARE