Πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας: Όχι από το ΠΑΣΟΚ

 
Με αφορμή τα δημοσιεύμετα των τελευταίων ημερών που αναφέρονται στο θέμα «σχεδιασμών» που αφορούν την κατάργηση της διάταξης Νόμου για την απαγόρευση των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας για οφειλές προς τράπεζες το ΠΑΣΟΚ έσπευσε να πάρει απόστάσεις και να δηλώσει την πλήρη αντίθεση του σε όλα αυτά τα σενάρια  με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Υπεύθυνος του Τομέα Ανάπτυξης του ΠΑ.ΣΟ.Κ.  κ. Θάνος Μωραϊτης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση: «Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. εκφράζει την αντίθεσή του σε κάθε τέτοιο ενδεχόμενο, ιδιαίτερα σήμερα που η ελληνική οικογένεια βιώνει τις αρνητικές συνέπειες της κρίσης». Ταυτόχρονα ο κ. Μωραϊτης εφιστά την προσοχή των κυβερνητικών παραγόντων προκειμένου να μην δημιουργείται κλίμα πανικού στην κοινωνία:
«Τονίζουμε ότι οι αρμόδιοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις αναφορές τους και να μη δημιουργούν κλίμα ανασφάλειας και αναστάτωσης στους πολίτες».

«Υπενθυμίζουμε ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. έχει ζητήσει στη Βουλή την παράταση της νομοθετικής διάταξης για την απαγόρευση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας μέχρι 200.000 ευρώ και για το 2014» καταλήγει η ανακοίνωση του τομέα ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ.

SHARE