Το ΠΑΣΟΚ πιέζει τη ΝΔ για «εκκαθάριση ακροδεξιών θυλάκων» – Στο στόχαστρο ο Φαήλος

Για «εκκαθάριση ακροδεξιών θυλάκων», πιέζει τη Νέα Δημοκρατία το ΠΑΣΟΚ.  Ενδεικτικό του κλίματος είναι ότι το ΠΑΣΟΚ έθεσε θέμα για τη συμμετοχή του Φ.Κρανιδιώτη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό για τον Φαήλο Κρανιδιώτη εξαπέλυσε πριν από λίγο μέσα από το Mega ο Χρ. Πρωτόπαπας. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ ζήτησε από τον Σαμαρά να μην βάλει τον Κρανιδιώτη στο γαλάζιο Ευρωψηφοδέλτιο και εκτίμησε ότι και άλλοι συνεργάτες του πρωθυπουργού έχουν παρόμοιες απόψεις με τον Μπαλτάκο.

Η απάντηση του Φ. Κρανιδώτη στον Χρ, Πρωτόπαππα

 «Αδέρφια, τον θυμάστε τον Πρωτόπαπα, την πασοκάρα τον συνδικαλιστή τραπεζικό (;), που τον είχαν κι υπουργό ο Σημιταράς ο Κουρδοφάγος κι ο ΓΑΠ; Αυτόν ντε, που μετεξελίχθηκε, ξύρισε τη σοσιαλιστική μουστάκα, έβγαλε τα ζιβάγκο και κυκλοφορούσε με κάτι γυαλιστερά κουστουμάκια, σαν τραγουδιστής, την εποχή που χτίζανε τον ουρανοξύστη του χρέους; Ε, λοιπόν, πρώτον, ζει και, δεύτερον, μου την έπεσε το πρωί από τον ΒΗΜΑ FM, λέγοντας, πως πρέπει να απομακρυνθώ από το Ευρωψηφοδέλτιο, γιατί του πέφτω πολύ δεξιός, να ‘ούμε», αναφέρει στο άρθρο του ο κ. Κρανιδιώτης.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να μείνει με “Μπαλτάκους” στην κυβέρνηση»

ΒΙΝΤΕΟ-Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να μείνει στην κυβέρνησηΜία δήλωση που προκάλεσε αναστάτωση έκανε ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος ευρωβουλευτής της “Ελιάς”, Νίκος Ανδρουλάκης, στηνπρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να μείνει με “Μπαλτάκους” στην κυβέρνηση», ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης, ενώ απευθυνόμενος στον βουλευτή της ΝΔ, Γεράσιμο Γιακουμάτο, του απηύθυνε ευθέως το εξής ερώτημα: «Μπορείτε να μείνετε στην κυβέρνηση αυτή με “Μπαλτάκους”;».

SHARE