ΠΑΦΙΛΗΣ: H Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση που παριστάνει την αθώα περιστερά

ImageHandler

Σκληρή γλώσσα από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ αναφορικά με τη Χρυσή Αυγή λέγοντας πως: “Η θέση τους είναι στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορία” ενώ κάλεσε την κυβέρνηση να χορηγήσει έγγραφα τους χιλιάδες πρόσφυγες που καταφθάνουν στην Ελλάδα και να μην παριστάνει το… Ζήκο στην ταινία «Της κακομοίρας».

Ο κ. Θανάσης Παφίλης κάλεσε την κυβέρνηση να δείξει «ανυπακοή» αναφορικά με το μεταναστευτικό. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ πρότεινε στην κυβέρνηση να κάνει πράξη τις απειλές και να χορηγήσει έγγραφα τους χιλιάδες πρόσφυγες που καταφθάνουν στην Ελλάδα, προκειμένου αυτοί να περάσουν σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

«Γιατί δεν το κάνετε; Φοβάστε ότι θα τους στείλουν πίσω; Κάντε το και θα δείτε ότι δεν πρόκειται να τους στείλουν» είπε ο κ. Παφίλης υποστηρίζοντας ότι «σε διαφορετική περίπτωση θα είστε όπως ο Ζήκος στην ταινία που έλεγε “βαστάτε με”»!

Εκτός αυτού, το στέλεχος του Περισσού εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Χρυσή Αυγή την οποία χαρακτήρισε «εγκληματική οργάνωση». «Δεν έχουν το θάρρος να πουν εδώ όσα πραγματικά πιστεύουν. Είναι εγκληματική οργάνωση γιατί έκανε και καθοδηγούσε εγκλήματα. Μέλη της και βουλευτές της κάνανε ασκήσεις με μαχαίρια σε μετανάστες. Δολοφονικές όλες οι επιθέσεις με πρωτοστάτες τους βουλευτές και τώρα στην βουλή παριστάνουν τις αθώες περιστερές» είπε για να συνεχίσει: «Ποιοι μιλούν; Όταν εμείς πολεμάγαμε τους Γερμανούς οι πρόγονοί τους ήταν ταγματασφαλίτες. Είναι πολιτικοί απόγονοι των μαυραγοριτών και των κουκουλοφόρων. Είναι απόγονοι της χούντας. Αυτοί έκαναν πογκρόμ και είχαν δουλεμπορικό γραφείο. Αυτοί που τολμούν να κρίνουν τους κομμουνιστές και τους αγωνιστές της πατρίδας. Η θέση τους είναι στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. Είναι εγκληματική και νεοναζιστική οργάνωση».

 

SHARE