Παραμυθιών Πολάκη το ανάγνωσμα…Πλάκα κάνει ο υπουργός; Χάλι τα νοσοκομεία

Ο Πολάκης «ξαναχτυπά»: Λείπει ένα σεντόνι στα νοσοκομεία και το κάνουν θέμα!

Βρήκε…πρόχειρη την ΕΡΤ για να πει το…ποίημα του, που ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ,  ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης. Κατηγόρησε τα κανάλια που «βγάζουν πολύωρα ρεπορτάζ ότι λείπει ένα σεντόνι από κάποια νοσοκομεία, που δεν λείπει πια, ή μια σύριγγα, που δεν λείπει πια…».

Κάποιος πρέπει να πει στον κ.υπουργό ότι:

  1. Σε δημόσια νοσοκομεία, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ φθάνουν να κάνουν οικογενειακό έρανο για να πάνε τα ΦΑΡΜΑΚΑ που δεν υπάρχουν ή δεν δίνονται.
  2. Σε δημόσια νοσοκομεία, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ παίρνουν παραγγελία από τους γιατρούς για να αγοράσουν διάφορα υλικά που επίσης λείπουν.
  3. Σε δημόσια νοσοκομεία, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ κάνουν τις νοσοκόμες, γιατί νοσοκόμες δεν υπάρχουν, ή όπου υπάρχουν έχουν να εξυπηρετήσουν δεκάδες ασθενείς η κάθε μία.
  4. Στα δημόσια νοσοκομεία, η συντριπτική πλειοψηφία των γιατρών, κυρίως δε στις εφημερίες, δίνουν τον εαυτό τους κυριολεκτικά για να προλάβουν να εξυπηρετήσουν τους εισερχόμενους ασθενείς ή τραυματίες. Για ένα απλό περιστατικό, ασθενής μπαίνει στον Ευαγγελισμό, στην εφημερία, στις 11 το βράδι και βγαίνει ξημερώματα!Φτάνουν πια τα παραμύθια. Και για να μη νομίζει ο κ.Πολάκης ότι κάνουμε αντι-κυβερνητική προπαγάνδα, απλά θα του πούμε ότι κακή ήταν η κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία και στις ημέρες της προηγούμενης κυβέρνησης. Αλλά το χάλι το σημερινό ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ!
    Ο κ.Πολάκης, στη συνέντευξή του στην ΕΡΤ υπογράμμισε ότι στις 12 Δεκεμβρίου θα βγει η προκήρυξη για τις 4.000 θέσεις στο χώρο της Υγείας, υλοποιώντας την εξαγγελία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

    Συνεχίζοντας, είπε πως «το σύστημα Υγείας είχε στερέψει από χρηματοδότηση» εξαιτίας της πολιτικής των προηγούμενων κυβερνήσεων και ισχυρίστηκε ότι ήδη η κυβέρνηση έχει ενισχύσει το ΕΣΥ με πάνω από 3.000 άτομα

SHARE