Παραλήρημα Σεραφείμ για το αντιρατσιστικό – Επίθεση σε Σαμαρά, Βενιζέλο

«Ιερός» θυμός για το αντιρατσιστικό -Σεραφείμ: Κύριε Σαμαρά, πουλάτε τη ψυχή σας σε τιμή ευκαιρίας

Εναντίον του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου εκφράζεται ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ με επίθεση τόσο στον Αντ. Σαμαρά όσο και στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό αναφέρει: ««Ελπίζω να συνειδητοποιήσετε ότι εμμένοντας στο άθλιο αυτό νομοθέτημα πωλείτε σε τιμή ευκαιρίας την ψυχή σας για μερικούς μήνες πρωθυπουργίας». Ειδικά για το σύμφωνο συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών ο ιεράρχης υποστηρίζει ότι με τις συγκεκριμένες τροπολογίες προβλέπεται η προστασία των ομοφυλόφιλων.

«Διαμαρτυρόμεθα, διότι αναλάβατε εσείς μετά του φίλου κ. Ευάγγελου Βενιζέλου και ρόλο “Δημιουργού”, αφού με το υπό κρίση σχέδιο νόμου καθιερώνεται στην έννομη τάξη της Ορθοδόξου Χριστιανικής Ελλάδος από τη δική σας κυβέρνηση και έτερος γενετήσιος-σεξουαλικός προσανατολισμός και ετέρα ταυτότητα φύλου εκτός του ανδρός και της γυναικός και ανακηρύσσεται η ψυχοπαθολογική εκτροπή και η αντιαισθητική μίμηση του ετέρου φύλου ως προστατευόμενο έννομο αγαθό από την ελληνική έννομη τάξη», αναφέρει ο μητροπολίτης.

Ο κ. Σεραφείμ, που τους τελευταίους μήνες εμφανίζεται ως κατήγορος της Χρυσής Αυγής, επαναλαμβάνει τον χαρακτηρισμό του «παγανιστικού και ναζιστικού κόμματος» εκφράζοντας πάντως την άποψη ότι το νομοσχέδιο δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο κόμμα. Η λύση ωστόσο, όπως αναφέρει, θα βρεθεί με τη ριζική αντιμετώπιση των αιτιών, δηλαδή «την ασύδοτη επέλαση στη χώρα παρανόμων μεταναστών και την τραγική ύφεση που συνεχίζονται και έχουν μεταβάλει την πατρίδα σε γκέτο χαμένων ψυχών».

Ο μητροπολίτης Πειραιώς μιλά κατά της ομοφυλοφιλίας με απίστευτους χαρακτηρισμούς: «ασεβής οντότητα», «ψυχοπαθολογική εκτροπή», «αντιαισθητική μίμηση του έτερου φύλου ως προστατευόμενο έννομο αγαθό από την ελληνική έννομη τάξη».

Συνεχίζοντας, ο μητροπολίτης Πειραιώς εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τη μη αναφορά στο νομοσχέδιο «στις γενοκτονίες του ποντιακού και μικρασιατικού Ελληνισμού και των Αρμενίων», ενώ συγχαίρει τους 38 βουλευτές της ΝΔ που αντέδρασαν στο συγκεκριμένο ζήτημα.

SHARE