Παππάς: Η ΝΔ λειτουργεί ως συνήγορος των ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών – Τι απαντά η ΝΔ

«Για άλλη μια φορά, η Νέα Δημοκρατία λειτουργεί ως ακούραστη συνήγορος των ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών», τονίζει ο Υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, σε δήλωσή του, απαντώντας στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ο κ. Παππάς σημειώνει ότι «η κυβέρνηση σέβεται τη Δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της» και ενημερώνει τη ΝΔ ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε τα αιτήματα ασφαλιστικών μέτρων των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών κατά του διαγωνισμού. Επισημαίνει ότι το σκεπτικό της απόφασης, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «επιτακτικοί λόγοι δημοσίου συμφέροντος, επιβάλλουν την ταχεία ολοκλήρωση της επίμαχης διαγωνιστικής διαδικασίας».

«Σε εφαρμογή της παραπάνω απόφασης η Κυβέρνηση θα ολοκληρώσει άμεσα το διαγωνισμό», υπογραμμίζει ο κ. Παππάς και ερωτά: «Μήπως η ΝΔ επιθυμεί να αγνοήσουμε την απόφαση διότι δεν είναι αρεστή σε κάποιους ιδιοκτήτες;».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΝΔ: Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ-ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ

“Συστήνουμε στον υπουργό – καναλάρχη όταν ερμηνεύει τις απόψεις της Νέας Δημοκρατίας υπό το σχήμα “υπέρ ή κατά” των καναλαρχών να μην κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια”, αναφέρει το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και προσθέτει:

“Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι υπέρ ή κατά των καναλαρχών γιατί πολύ απλά είναι με τη νομιμότητα, τη διαφάνεια και την πολυφωνία.

Αυτή είναι η διαφορά μας με τον κ. Παππά. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να εκμεταλλευθεί αυθαίρετα την εξουσία του και να ελέγξει όλους όσοι ενημερώνουν τον ελληνικό λαό.

Και για να το πετύχει αυτό, κατά την προσφιλή του τακτική, λέει μισές αλήθειες σε σχέση με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας σε επίπεδο αναστολής και αποκρύπτει ότι η αίτηση αναστολής δεν αποτελεί πρόκριμα για την απόφαση της Ολομέλειας.

Κουβέντα όμως για την ταμπακιέρα.  Για ποιο  λόγο θέλει να ολοκληρώσει άρον – άρον το διαγωνισμό και δεν αναμένει την κρίση ουσίας του ΣτΕ;

Γιατί, δεν αναμένει την απόφαση επί της συνταγματικότητας της διάταξης με την οποία μεταβίβασε τις αρμοδιότητες του Ε.Σ.Ρ. στον εαυτό του;

Εν κατακλείδι. Ο κ. Παππάς είτε λέει ψέμματα, είτε αγνοεί βασικές αρχές του Δικαίου.

Και στις δύο περιπτώσεις, όμως, αποδεικνύει πόσο επικίνδυνος είναι”.

SHARE