Πέτρος Κωστόπουλος: Μηνύει το Politico που τον κατέταξε στους “12 ανθρώπους που κατέστρεψαν την Ελλάδα”

Μέσω του Toratora.gr, ο Πέτρος Κωστόπουλος απαντά στο δημοσίευμα του politico.eu που τον θέλει ανάμεσα στους 12 ανθρώπους που κατέστρεψαν την Ελλάδα.

Οπως ο ίδιος υπογραμμίζει έχει ήδη προσφύγει στη δικαιοσύνη και έχει στείλει αγωγή τόσο στον ιστότοπο όσο και στον συντάκτη.

«Έχω μάθει στην ζωή μου όταν δέχομαι επιθέσεις και λάσπη να απαντάω μόνος μου με το χέρι μου. Γραπτώς εννοώ. Στην περίπτωση όμως αυτής της αψυχολόγητης και αλήτικης επίθεσης που δέχτηκα από το κείμενο του κυρίου Ντέιμιαν Μακ Κον Ούλαντ στο Politico Eu αποφάσισα να απαντήσω μέσω της δικαιοσύνης. Ήδη ξεκίνησαν οι διαδικασίες από τον συνήγορο μου, κύριο Θέμη Σοφό», ανέφερε και συνέχισε λέγοντας:

«Οχι ότι δεν θα απαντήσω και γραπτά και μάλιστα αύριο, απλά βαρέθηκα να γίνομαι ο σάκος του μποξ, ο αποδέκτης της λάσπης του κάθε πικραμένου, άσχετου και αλήτη. Το σύνολο του κειμένου είναι απαράδεκτο, αλλά ο δικός μου συσχετισμός με πολιτικούς δικτάτορες και απατεώνες, ξεπερνάει τα εσκαμμένα. Αύριο θα απαντήσω και γραπτώς για την υπέροχη αυτή συγγραφική φυσιογνωμία. Απλά επισημαίνω στο συγκεκριμένο άνθρωπο ότι η στοχοποίηση ανθρώπων και μάλιστα με ψεύδη – ποτέ δεν έχω γράψει τέτοια κείμενα όπως αυτά που αναφέρει – είναι εγκληματική πράξη».

 

SHARE