Πάνω από 13 εκατ. οι επισκέπτες στα Public το 2012 –Νέα καταστήματα

Περισσότερους από 13 εκατ. επισκέπτες υποδέχτηκαν τα καταστήματα Public μέσα στο 2012, σύμφωνα με την εταιρεία. Τα υψηλά ποσοστά επισκεψιμότητας, όπως αναφέρει, έρχονται ως επιστέγασμα μιας επιτυχημένης χρονιάς για την αλυσίδα, μιας χρονιάς που προσδιορίστηκε από τη στρατηγική συνεργασία με τη WIND για τη διάθεση του συνόλου των προϊόντων και υπηρεσιών της κι από το διπλασιασμό των καταστημάτων σε διάστημα μικρότερο των 2 μηνών.
Όπως τονίζει. το 2013, βρίσκει τα Public (www.public.gr) με δυναμικό πλάνο ανάπτυξης που προβλέπει την ενδυνάμωση της παρουσίας τους τόσο στην Αττική, όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Έχοντας πρόσφατα εντάξει στο δίκτυό τους ένα νέο, μεγάλο κατάστημα σε έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους της Νέας Σμύρνης, η αλυσίδα Public προχωρά στο άνοιγμα νέων σημείων στου Ζωγράφου και στα Χανιά, ενώ μέσα στο επόμενο τρίμηνο αναμένονται δύο ακόμα καταστήματα στην Κατερίνη και στα Τρίκαλα.

Με το άνοιγμα των νέων καταστημάτων στη Νέα Σμύρνη, Ελευθερίου Βενιζέλου 45, στου Ζωγράφου, (Ούλωφ Πάλμε 44) και στα Χανιά (Χατζημιχάλη Γιάνναρη 40-42), τα Public (www.public.gr) αριθμούν πλέον συνολικά 23 φυσικά καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο κι 1 ηλεκτρονικό κατάστημα επιταχύνοντας την ανάπτυξη του concept.

SHARE