ΠΕΙΡΑΙΑΣ – Β.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Το ψηφοδέλτιο με ηχηρά ονόματα απ΄τον Ολυμπιακό…

 

Όλα τα ονόματα στο ψηφοδέλτιο του Βασίλη ΜιχαλολιάκουΤο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του «Μας Ενώνει ο Πειραιάς», παρουσίασε ο νυν και υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος σε εκδήλωση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ).

Ο Χρήστος Αρβανίτης, παλαίμαχος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, που αγωνίζονταν στη θέση του τερματοφύλακα, ο Τάσος Μητρόπουλος, διεθνής ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Σιγάλας νυν δημοτικός σύμβουλος και πρώην παίκτης μπάσκετ του Ολυμπιακού, ο ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας Γιάννης Μιτάκης και η Γεωργία Δημάκου αθλήτρια κωπηλασίας με σημαντικές διακρίσεις εκτός Ελλάδος, περιλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο του Βασίλη Μιχαλολιάκου.

Οι εκλογές δεν είναι μια διαδικασία εμπόλεμη, αλλά γιορτή της δημοκρατίας, τόνισε στην ομιλία του ο δήμαρχος Πειραιά.

Πρόσθεσε επίσης, ότι μοναδικός του αντίπαλος, είναι η ηττοπάθεια και τα προβλήματα του Πειραιά και ότι η δημοτική αρχή πέτυχε σε συνθήκες εθνικής χρεοκοπίας και με τη συμμαχία των εργαζομένων, να μειώσει το χρέος του δήμου, να πληρώνονται όλοι οι εργαζόμενοι στην ώρα τους και να απαλλάξει την πόλη από τα σκουπίδια, που ήταν στην κυριολεξία πνιγμένη.

«Ανατρέψαμε, όπως λένε οι ναυτικοί, τη ρότα που οδηγούσε στην ξέρα. Χαράξαμε τη νέα ρότα του Πειραιά που τη διασχίσουμε όλοι μαζί από την πρώτη ημέρα χωρίς κομματικά λάβαρα, χωρίς μικρά και μεγάλα συμφέροντα, χωρίς παρωπίδες» υπογράμμισε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο βουλευτής της Ν.∆. στην Α’ Πειραιά Κώστας Κατσαφάδος, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Βαρβάρα Ανεμοδουρά, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά Κώστας Κούβαρης, ο διοικητής του νοσοκομείου Μεταξά Νίκος Βλαχάκος η διοικήτρια του νοσοκομείου Αττικόν Λίτσα Γιαννακάκου, ο Α΄ Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΠ Δημήτρης Μαθιός, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά Νίκος Μανεσιώτης, ο υποψήφιος δήμαρχος Κορυδαλλού Γιάννης Διάκος, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Κυριάκος Καλογεράκος, ο πρόεδρος του ΝΑΤ Γεώργιος Ν. Θεοτοκάς, ο δήμαρχος Κυθήρων Θοδωρής Κουκούλης, πρόεδροι σωματείων εργαζομένων του Δήμου Πειραιά και άλλοι.

 

SHARE