ΠΑΣΟΚ: Στο…αντάρτικο η Τζάκρη – “Παρούσα” στην τροπολογία για την ΕΥΔΑΠ

Με επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού και της Τρόικας, δικαιολογεί η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεοδώρα Τζάκρη, το «παρούσα» που επεφύλαξε στην τροπολογία για την ΕΥΔΑΠ, κατά την σχετική ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή.

«Η σημερινή μου στάση, είναι η αυτονόητη απάντηση των προοδευτικών δυνάμεων που έχουν υποχρέωση να αποτρέψουν το ξεπούλημα της χώρας στο οποίο έχει επιδοθεί ο κ. Σαμαράς, βαφτίζοντάς το success story», αναφέρει στη δήλωσή της η κα Τζάκρη.

«Σε ό,τι με αφορά, ο μόνος γνώμονας των αποφάσεών μου είναι το μακροπρόθεσμο συμφέρον του ελληνικού λαού. Η ψήφος μου ειναι ακόμη ένα σαφές μήνυμα προς την Τρόικα ότι δεν ξεπουλάμε, δεν χαρίζουμε την περιουσία του ελληνικού λαού και τις φοβερές «αναπτυξιακές» ιδέες τους να τις εφαρμόσουν πρώτα στις δικές τους χώρες», καταλήγει στη δήλωσή της η βουλευτής.

Υπενθυμίζεται πως η τροπολογία αφορούσε την αποπληρωμή οφειλών του Δημοσίου προς την εταιρεία και την ενδεχόμενη αναπροσαρμογή των εφάπαξ που προέβλεπε η συλλογική σύμβαση των εργαζομένων. Είχε δε αντιμετωπιστεί από την αντιπολίτευση, ως προάγγελος της πλήρους ιδιωτικοποίησης του νερού της πρωτεύουσας.

SHARE