ΠΑΣΟΚ: Επιστρέφει στη Χαριλάου Τρικούπη – Άθλια τα οικονομικά του κόμματος

Στα παλιά ιστορικά γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη επιστρέφει το ΠΑΣΟΚ, καθώς η άθλια οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το κόμμα, δεν επιτρέπει την παραμονή στα σύγχρονα γραφεία της οδού Ιπποκράτους το ενοίκιο των οποίων χρωστάει εδώ και πολλούς μήνες.

Στηναυριανή συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρος Ευάγγελος Βενιζέλος αναμένεται να παρουσιάσει όλα τα στοιχεία του φακέλου που αρνήθηκε να παραλάβει πριν λίγες ημέρες ο προκάτοχός του Γιώργος Παπανδρέου.

Σε αυτά θα περιλαμβάνεται αναλυτική έκθεση για τα οικονομικά του κινήματος, τα δάνεια, τα χρέη, οι τρέχουσες υποχρεώσεις και η ταμειακή κατάσταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ο κ. Βενιζέλος αναμένεται να ενημερώσει τα μέλη του οργάνου ότι η μετακόμιση θα γίνει πολύ σύντομα καθώς στο 6όροφο κτίριο της Χαριλάου Τρικούπη που δεν είχε εγκαταλείψει ποτέ το ΠΑΣΟΚ το ενοίκιο είναι αυτή τη στιγμή εξαιρετικά χαμηλό, περί τις 4.000 ευρώ το μήνα, μετά τις μειώσεις που έχουν γίνει και υπάρχει συμβόλαιο έως το 2016.

SHARE