ΠΑΟΚ: Του’φεξε! Οριστικά στο Champions League αντί της Μέταλιστ

[UPD] Την είσοδό του στους ομίλους του Champions League θα διεκδικήσει ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Σάλκε, καθώς η UEFA αποφάσισε την αντικατάσταση της τιμωρημένης Μέταλιστ από τους Θεσσαλονικείς.

Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής μέσω της ιστοσελίδας της, τονίζοντας ότι είναι οριστική και αμετάκλειτη, έστω κι αν οι Ουκρανοί έχουν το δικαίωμα προσφυγής στο CAS.

Το πρώτο παιχνίδι θα διεθαχθεί στις 21 Αυγούστου στο Γκελζενκίρχεν, ενώ η ρεβάνς στις 27 Αυγούστου στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα.

Νωρίτερα μεταδίδαμε:

Η απολογία της Μέταλιστ για την υπόθεση του ύποπτου αγώνα με την Καρπάτι ολοκληρώθηκε και πλέον οι Ουκρανοί, αλλά και ο ΠΑΟΚ, περιμένουν την ετυμηγορία της UEFA, η οποιά, πληροφορίες αναφέρουν, πως αναμένεται να βγει σήμερα.

Η αγωνία κορυφώνεται, όχι μόνο για τους Ουκρανούς, αφού κι ο ΠΑΟΚ περιμένει τις εξελίξεις. Αν η Μέταλιστ αποκλειστεί από την Ευρώπη, δεν αποκλείεται να παίξει ο «δικέφαλος του Βορρά» απέναντι στη Σάλκε για τα play off του Champions League. Οι άνθρωποι της Μέταλιστ παντως υποστηρίζουν πως αν υπαρξει τιμωρία τους, τότε θα προσφύγουν στο CAS.

Η τιμωρία της Μεταλιστ θεωρείται τις τελευταίες ώρες πολύ πιθανή με την UEFA να αναζητά τρόπο να περιορίσει τις αντιδράσεις των Ουκρανών αλλά και να διασφαλίσει πως δεν θα υπάρξουν …εκπλήξεις στο CAS. Ως εκ τούτου, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται με το ένα πόδι ξανά στον θεσμό του Champions League!

SHARE