Ο CEO της SUEZ θέλει το μάνατζμνεντ της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ και το 20% των μετοχών

Αποτέλεσμα εικόνας για Jean Louis Chaussade,

Ο Jean Louis Chaussade, διευθύνων σύμβουλος του  επιχειρηματικού ομίλου SUEZ, επανέλαβε  το ενδιαφέρον της εταιρείας του να συμμετάσχει σε διαγωνισμούς για την απόκτηση ποσοστού σε ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ διευκρινίζοντας πως ενδιαφέρει η διαχείριση των εταιρειών καθώς εκτιμά πως σε αυτό τον τομέα θα μπορούσαν με την τεχνογνωσία τους να βοηθήσουν τις δύο ελληνικές επιχειρήσεις.

Ερωτηθείς χθες, επεσήμανε ότι «αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να αγοράσουμε το μάνατζμεντ αυτών των εταιριών.

Συνήθως μπορούμε να αγοράσουμε ένα μικρό ποσοστό των μετοχών, περί το 23%-20%, αλλά αυτό που θέλουμε είναι να βελτιώσουμε το μάνατζμεντ (τη διαχείριση), στο οποίο είμαστε καλοί. Αυτό λοιπόν που ζητούμε από τους Έλληνες εταίρους μας είναι να δούμε εάν θέλουν να αποκτήσουν πρόσβαση στο είδος της νέας τεχνολογίας που μπορούμε εμείς να προσφέρουμε. Είναι κάτι σημαντικό.

Το να μπορείς να φέρεις τεχνολογία, νέα τεχνολογία, μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του μάνατζμεντ, του δικτύου διανομής, της σχέσης με τους πελάτες, όπως κάνουμε παντού και είμαστε καλοί σε αυτό. Εάν η κυβέρνηση επιθυμεί να κάνουμε αυτό, θα είμαστε πολύ ευτυχείς να το προσφέρουμε».

SHARE