Ο τ.βασιλιάς Κωνσταντίνος πουλά με 6,42 εκατ. τη βίλλα στην Αγγλία – Η αγγελία στην εφημερίδα Sunday Times

 

Πωλητήριο στη βίλα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο ΛονδίνοΣτο «σφυρί» έβγαλε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος τη βίλα του στο Τσόμπχαμ του Σάρεϊ όπου κατοικούσε το 1967 όταν εκδιώχθηκε από την Ελλάδα, έναντι 6,42 εκατ. ευρώ. Το σπίτι διαθέτει 5 δωμάτια υποδοχής, 10 κρεβατοκάμαρες και 6 μπάνια, ταράτσα, πισίνα (εξωτερική αλλά θερμαινόμενη), γήπεδο τένις, λιβάδι για άλογα και οπωρώνας έκτασης 32 στρεμμάτων.

Έχει πρόσβαση σε ιδιωτικό δρόμο, ενώ διαθέτει γκαράζ για 3 αυτοκίνητα με ιδιαίτερα φαρδιές πόρτες και σύστημα ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας με κάμερες. Το σπίτι πωλείται όπως είναι επιπλωμένο, όπερ σημαίνει ότι ο αγοραστής του θα πάρει και τα χαλιά, τους πίνακες και τους πολυελαίους, τα ασημικά και τις πορσελάνες.

Βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο της περιοχής και σύμφωνα με το μεσιτικό γραφείο, έχει εξαιρετική θέα. Κοντά βρίσκεται και το Κολλέγιο Ίτον, από το οποίο έχουν αποφοιτήσει 19 πρωθυπουργοί της Βρετανίας.

Η αγγελία του βρετανικού μεσιτικού γραφείου Savillis, που έχει αναλάβει την πώληση της βίλας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, στην Αγγλία, δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα  Sunday Times.

 

SHARE