Ο πολιτικός κόσμος τίμησε τον Κωστή Στεφανόπουλο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος προσέρχεται στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Παλαιού Ψυχικού για να παραστεί στην εξόδιο Ακολουθία του Κ. Στεφανόπουλου, την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016. Με τιμές αρχηγού κράτους και δημοσία δαπάνη θα τελεστεί η κηδεία του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Ψυχικό, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ενώ η ταφή θα γίνει στο Α' Δημοτικό Κοιμητήριο της Πάτρας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΤον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο τίμησε με την παρουσία της η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία του τόπου.

Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, πρώην υπουργοί και βουλευτές.

tsipras

kyriakos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kammenos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης προσέρχεται στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Παλαιού Ψυχικού για να παραστεί στην εξόδιο Ακολουθία του Κ. Στεφανόπουλου, την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016. Με τιμές αρχηγού κράτους και δημοσία δαπάνη θα τελεστεί η κηδεία του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Ψυχικό, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ενώ η ταφή θα γίνει στο Α' Δημοτικό Κοιμητήριο της Πάτρας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

SHARE