Ο “δράκος” της Θεσσαλονίκης στα χέρια της αστυνομίας – Άνεργος φοιτητής 31 ετών

 

Στα χέρια των αστυνομικών έπεσε 31χρονος ο οποίος κατηγορείται για σωρεία επιθέσεων σε γυναίκες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη έπειτα από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων και του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

«Aιωνόβιος» φοιτητής του Πολυτεχνείου Θεσσαλονίκης και άνεργος  είναι ο 31χρονος «Δράκος» που ζούσεμόνος του στη Θεσσαλονίκη και τον συντηρούσαν οι γονείς του που ζουν σε γειτονική πόλη.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 31χρονος ξεκίνησε τη δράση του από το Νοέμβριο του 2013 και επέλεγε γυναίκες που κινούνταν μόνες τους, κυρίως μεταμεσονύκτιες και πρώτες πρωινές ώρες, στην περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης. Συνολικά επιτέθηκε σε εννιά νεαρές γυναίκες ενώ σύμφωνα με την αστυνομία ακολουθούσε τα υποψήφια θύματά του μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών όπου διέμεναν. Στην είσοδο προσποιούμενος τον ένοικο έμπαινε μαζί τους στην οικοδομή και εκεί με τη χρήση σωματικής βίας, επιτίθονταν στα θύματά του προκειμένου να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορέξεις. Ο 31χρονος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

SHARE