Ο δημοσιογράφος Α.Κωνσταντάτος υποψήφιος με την Γκερέκου

 

Αναμενόμενο η υποψηφιότητα της Μαρίας Σπυράκη να μονοπωλήσει τα σχόλια, αλλά δεν είναι η μόνη δημοσιογράφος του MEGA που δέχθηκε πρόταση να είναι υποψήφια στις επικείμενες εκλογές.

Ο λόγος για τον αρχισυντάκτη του καναλιού, Ανδρέα Κωνσταντάτο που όπως όλα δείχνουν θα αποδεχθεί την πρόταση της Άντζελας Γκερέκου να είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ιονίων Νήσων!

Ο δημοσιογράφος συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με την υποψήφια Περιφερειάρχη και βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ, Άντζελα Γκερέκου και φέρεται να συμφώνησαν προκειμένου να συμμετάσχει στις προσεχείς τοπικές εκλογές.

Την ίδια ώρα η διεύθυνση ειδήσεων του MEGA θα καλύψει το κενό της Σπυράκη στο κυβερνητικό ρεπορτάζ, μέσω εσωτερικής μετακίνησης. Έτσι εκτός απροόπτου τις ανάγκες του ρεπορτάζ από το Μαξίμου θα αναλάβει ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος που καλύπτει το ΠΑΣΟΚ. Στην πραγματικότητα ο δημοσιογράφος – λόγω της συμμετοχής του κόμματος στην κυβέρνηση, ασχολιόταν με το Μαξίμου… Μοιραία θα αναλάβει μεγαλύτερο βάρος που θα μοιράζεται με τον Απόστολο Μαγγηριάδη, ο οποίος θα «κοιτάει» και την πλευρά της Συγγρού, ενώ δεν αποκλείεται πιο ενεργό ρόλο στο κανάλι να αναλάβει και ο δημοσιογράφος του «ΕΘΝΟΥΣ», Γιάννης Σαραντάκος.
πηγή: enimerosi24

SHARE