Ο Τραμπ πέξαξε έξω από το Οβάλ Γραφείο δημοσιογράφο του CNN!

Έναν από τους πιο γνωστούς δημοσιογράφους του CNN πέταξε έξω απ’ το Οβάλ Γραφείο ο Ντόναλντ Τραμπ όταν ο Τζιμ Ακόστα άρχισε τις ενοχλητικές ερωτήσεις.

Ο ανταποκριτής του αμερικανικού δικτύου στον Λευκό Οίκο συνηθίζει να διακόπτει τον Τραμπ και τους επιτελείς του όταν μιλούν στα ΜΜΕ και το επανέλαβε χθες, όταν φώναξε τρεις φορές «κ. Πρόεδρε», προτού αποσπάσει την προσοχή του Τραμπ ενώ έκανε δηλώσεις με τον ομόλογό του του Καζακστάν, Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγιεφ.

-«Είπατε ότι θέλετε να έρχονται περισσότεροι άνθρωποι από τη Νορβηγία [ως μετανάστες]; Είπατε ότι θέλετε περισσότερους από τη Νορβηγία; Είναι αλήθεια κ. Πρόεδρε;» φώναξε ο Τζιμ Ακόστα θέλοντας να δώσει συνέχεια στο σάλο που προκάλεσαν τις τελευταίες ημέρες τα σχολια του Τραμπ για μετανάστες που φθάνουν στις ΗΠΑ από «χώρες… απόπατους».

-«Θέλω να έρχονται από παντού… παντού. Σας ευχαριστώ όλους», απάντησε ο Τραμπ καθώς ο δημοσιογράφος συνέχιζε τις ερωτήσεις.

«Μόνον Καυκάσιους ή από λευκές χώρες; Ή θέλετε να έρχονται κι άνθρωποι από άλλα μέρη του κόσμου… Από διάφορες φυλές», φώναξε.

Τότε ο Τραμπ έδειξε τον Ακόστα λέγοντας: «Έξω!»

Ο Ακόστα ανήρτησε στη συνέχεια στο λογαριασμό του στο Twitter ένα μήνυμα κατηγορώντας το προσωπικό του Λευκού Οίκου ότιν τον εμπόδισαν να θέσει ερωτήσεις…

«Όταν προσπάθησα να επιμείνω στο θέμα στο Οβάλ Γραφείο, ο Τραμπ μου είπε να βγω «έξω». Μετά πήγαμε στο Roosevelt Room όπου συνεργάτες του Λευκού Οίκου μας εμπόδισαν να θέσουμε ερωτήσεις», έγραψε.

https://youtu.be/O_TkIYJQPY8

 

SHARE