Ο Σαράντης εξαγοράζει το σήμα AVA από την Procter & Gamble

newego_LARGE_t_1101_54136615
Ο Όμιλος Σαράντης συμφώνησε στις 31 Μαρτίου την εξαγορά του σήματος AVA από την Procter & Gamble. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η εξαγορά πρόκειται να ολοκληρωθεί στις 30 Απριλίου 2015, ενώ η ανάληψη της δραστηριότητας του AVA από τον Όμιλο Σαράντη θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαΐου 2015 με το κόστος της εξαγοράς να έχει συμφωνηθεί στα 3,49 εκ. ευρώ.

Όπως σημειώνεται, η συγκεκριμένη εξαγορά, που είναι στα πλαίσια της αναπτυξιακής στρατηγικής του Ομίλου, ενδυναμώνει περαιτέρω το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο του Ομίλου και ισχυροποιεί την θέση του ως ηγετική εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων.

Το AVA αποτελεί ένα καθιερωμένο και ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο σήμα στην Ελλάδα. Έχει σημαντική παρουσία στην κατηγορία υγρών καθαρισμού πιάτων και ειδικότερα κατέχει την 2η θέση στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Η διοίκηση του Ομίλου θα δώσει έμφαση αρχικά στην ενσωμάτωση του νέου σήματος στο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου καθώς και στην υποστήριξή του και την επεκτασιμότητά του.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η εν λόγω εξαγορά είναι απόλυτα συνυφασμένη με τους στόχους και την στρατηγική του Ομίλου για περαιτέρω υποστήριξη της βασικής επιχειρηματικής δραστηριότητάς του μέσω οργανικής ανάπτυξης και εξαγορών.

SHARE