Ο Ν.Χατζηνικολάου “κέρδισε” 15.000 από τον κ.Μπάμπη του ΣΚΑΙ και τα δίνει στην Αρχιεπισκοπή

Δικαιώθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου στην αγωγή του κατά του ΣΚΑΙ και του δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαδημητρίου και σήμερα ανακοίνωσε στον Real Fm ότι θα διαθέσει τα χρήματα της αποζημίωσης στα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής

«Χθες το πρωτοδικείο Αθηνών εξέδωσε μια απόφαση που με δικαίωσε για την αγωγή που έκανα σε βάρος του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ και του δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαδημητρίου . Ο κύριος αυτός, σε εισαγωγικά βάζω τη λέξη, γιατί αυτή δεν ήταν συμπεριφορά κυρίου. Ο κύριος λοιπόν αυτός και ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, εκμεταλλευόμενος τα προβλήματα, τα οικονομικά προβλήματα του τηλεοπτικού σταθμού ALTER, επιχείρησαν να με συκοφαντήσουν εμφανίζοντας με ως δήθεν μέτοχο του σταθμού, ενώ γνώριζαν πάρα πολύ καλά ότι ήμουν απλός εργαζόμενος, όχι μόνο απλός εργαζόμενος αλλά από εκείνους τους εργαζόμενους που δεν εγκατέλειψαν τον σταθμό και παρέμεινα εκεί εργαζόμενος επί ένα χρόνο απλήρωτος για να μη χάσουν την εργασία τους εκατοντάδες άνθρωποι.

Παρόλα αυτά κι ενώ γνώριζαν την αλήθεια, στην προσπάθειά τους να πλήξουν τον Real και την Real News, που είναι ανταγωνιστικά μέσα στον ΣΚΑΙ και την εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ των δικών τους συμφερόντων, μ εμφάνισαν ως δήθεν μέτοχο προκειμένου να με σπιλώσουν, προκειμένου να περάσουν το μήνυμα ότι είμαι αναξιόπιστος στην επιχειρηματική μου δράση.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον ΣΚΑΙ και τον Μπάμπη Παπαπδημητρίου και ξέρετε δεν είναι οι 15.000 ευρώ που τους καταδίκασε, το ποσό αυτό που θα εισπράξω θα πάει στα συσσίτια στα οποία καταφεύγουν συμπολίτες μας εξαιτίας του μνημονίου την πολιτική του οποίου τόσο ο ΣΚΑΙ όσο και η Καθημερινή, υπηρέτησαν και υπηρετούν με ζήλο και πάθος . Εκεί θα πάνε τα 15000 μόλις τα εισπράξω. Στα συσσίτια της αρχιεπισκοπής.

Ο σταθμός είναι υποχρεωμένος να αναγνώσει την απόφαση από το κεντρικό του δελτίο κι αυτό είναι που με ικανοποιεί περισσότερο, δεδομένου ότι για κάθε μέρα καθυστέρησης θα πληρώνουν 15-0009 ευρώ. Σε 15 μέρες είναι υποχρεωμένοι ν αναγνώσουν την απόφαση αυτή από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ. Μιλάμε ούτε ο Αντώνης Ρέμος τέτοιο μεροκάματο!!!»

SHARE