Ο Ν.Παππάς στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρίας “CAPITAL” του Βαγγέλη Μαρινάκη

Γεύμα εργασίας στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρίας “CAPITAL” του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Πειραιά, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα με προσκεκλημένους τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, τον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης, Λευτέρη Κρέτσο, τον αντιπροέδρο της ALTER EGO, Γιάννη Βρέντζο, τη στενή συνεργάτιδα  του εφοπλιστή με επιτελικό ρόλο στο τηλεοπτικό του εγχείρημα, Ευη Κουτσαυτάκη, τον εκδότη της Real News, Νίκο Χατζηνικολάου, τον εκδότη των Παραπολιτικών, Γιάννη Κουρτάκη, τον δημοσιογράφο, Δημήτρη Μιχαλέλη και τον επιχειρηματία κ.Σωκράτη Κομινάκη.

Το γεύμα είχε διάρκεια περίπου δύο ώρες, ενδεικτικό του καλού κλίματος στο οποίο έγινε. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι τελευταίες εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο , στις οποίες κυρίαρχο ρόλο φιλοδοξεί να διαδραματίσει η ALTER EGO με το νέο κανάλι που θα βρίσκεται σύντομα στον «αέρα».

Το μενού του γεύματος  εκτός από τις τηλεοπτικές εξελίξεις περιελάμβανε ψάρι με Κρητικό σταμναγκάθι.

ΠΗΓΗ: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο site www.tovima.gr, “ο κ. Χατζηνικολάου διευκρίνισε ότι δεν παρέστη  στο γεύμα και ήταν από το πρωί στα γραφεία της εφημερίδας του. Ήταν καθαρή η δήλωση του κ. Χατζηνικολάου πως δεν μετείχε στο γεύμα”.

Shortlink:

X Αν θέλετε κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook