Ο Λαυρεντιάδης τα έβαλε με το MEGA και τον Σταύρο Θεοδωράκη. “Με συκοφάντησαν και βλάπτουν την υγεία μου”

 

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ “ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ”, “κατηγορείται” από τον προφυλακισμένο για την υπόθεση της PROTON, γνωστό και από την ALAPIS, επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, για ανακριβή και συκοφαντικά στοιχεία που τον βλάπτουν ηθικά και επαγγελματικά και επιβαρύνουν την υγεία του.

Ο κ. Λαυρεντιάδης, κάνει λόγο για παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητας και τονίζει ότι κανείς δεν δεικαιούται να το κουρελιάζει. «Παραβίασαν το τεκμήριο της αθωότητάς μου, το οποίο δεν είναι δυνατόν ενώ είναι υποχρεωμένοι να το σέβονται από τον Πταισματοδίκη μέχρι τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, να δικαιούται να το κουρελιάζει οποιοσδήποτε ιδιώτης», αναφέρει χαρακτηριστικά.

 Ολόκληρη η δήλωση του Λ. Λαυρεντιάδη

«Τα όσα αναφέρθηκαν για το άτομό μου στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013, ήταν ανακριβή και συκοφαντικά με σκοπό να με βλάψουν ηθικά, επαγγελματικά και να επιβαρύνουν την υγεία μου. Παραβίασαν το τεκμήριο της αθωότητάς μου, το οποίο δεν είναι δυνατόν ενώ είναι υποχρεωμένοι να το σέβονται από τον Πταισματοδίκη μέχρι τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, να δικαιούται να το κουρελιάζει οποιοσδήποτε ιδιώτης. Ζήτησα ήδη αντίγραφο της εκπομπής ώστε να καταφύγω δικαστικά εναντίον όλων των υπευθύνων που επιχειρούν να επηρεάσουν δυσμενώς για εμένα τη Δικαιοσύνη και την κοινή γνώμη.»

ΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

– Στη εκπομπή του o Στ. Θεοδωράκης υποστήριξε ότι ο κ. Λαυρεντιάδης είχε μεγάλη φρουρά, γεγονός που προκαλούσε εντύπωση, ενώ ειπώθηκε ότι προξενεί ερωτηματικά το γεγονός ότι πριν συλληφθεί προηγήθηκε μπαράζ επιθέσεων με γκαζάκια σε σπίτια ανθρώπων που σχετίζονται με την υπόθεση, όπως της εισαγγελέως που την είχε αναλάβει.

Επίσης, στη εκπομπή αναφέρθηκε ότι ο κ. Λαυρεντιάδης είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι πιθανότατα θα τον συνελάμβαναν και για το λόγο αυτό είχε κάνει διάφορες κινήσεις για να εξασφαλίσει γαλλικό διαβατήριο με σκοπό να μεταβεί στις γαλλικές Κομόρες. Μάλιστα, , για το σκοπό αυτό, πιθανότατα είχε χρηματοδοτήσει και την προεκλογική καμπάνια του υποψήφιου Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί. Το σχέδιο, όμως, ναυάγησε όταν έχασε τις εκλογές ο πρώην Γάλλος πρόεδρος.

 

SHARE