Ο Καιρός το Σάββατο 26 Απριλίου

 

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νοτιοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κεφαλονιά θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία οπού τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά Ιονίου, τη Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και, κυρίως στις βορειότερες περιοχές, καταιγίδες. Οι άνεμοι πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται, στη Θεσσαλία νεφώσεις με βροχές και από το μεσημέρι καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και, κυρίως τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες, σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι πνέουν στα βόρεια, βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια δυτικοί, νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι πνέουν δυτικοί 3 με 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία κυμαίνεται από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα βόρεια όπου θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι πνέουν στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα νότια δυτικοί με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

SHARE