Ο Ιβάν Σαββίδης παρέλαβε το κανάλι “Ε” – Τιμές απέδωσε και ο Π.Καμμένος

Αποτέλεσμα εικόνας για καναλι ε

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε το γεγονός ότι ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος έδωσε το παρόν στα γραφεία του τηλεοπτικού «Ε», κατά την επίσκεψη εκεί του νέου ιδιοκτήτη του καναλιού, Ιβάν Σαββίδη.

«Παρακολουθούμε με έκπληξη και ενδιαφέρον όσα συμβαίνουν στο κανάλι «Ε» και θεωρούμε αυτονόητο ότι θα ελεγχθεί το πόθεν έσχες του εν λόγω επιχειρηματία και από το ΕΣΡ. Επίσης θεωρούμε ανήκουστο να παρίσταται μαζί με τον επιχειρηματία ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος, υπενθυμίζοντας ότι ο κουμπάρος του είναι ο μεσάζων Παπαδόπουλος», σχολίαζαν πηγές της ΝΔ.

Νωρίτερα είχε αντιδράσει έντονα και ο Αδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας λόγο για «απίθανα πράγματα», ενώ σχολίασε ακόμη «Και έχουν τα μούτρα να μιλάνε για διαπλοκή».

Η επίσκεψη Σαββίδη

Ο κ. Σαββίδης ζήτησε από τους εργαζόμενους να δουλέψουν για την πρωτιά και τους ανακοίνωσε ότι το νέο πρόγραμμα θα είναι ισορροπημένο ανάμεσα στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία. Σε  ό,τι αφορά την πολιτική του «Ε», ανέφερε χαρακτηριστικά πως «δεν θα παίζει ότι αρέσει στον Σαββίδη», δηλώνοντας πως έχει εμπιστοσύνη στα στελέχη του σταθμού.

Σημείωσε όμως ότι είναι απίστευτο στην Ελλάδα «να μην αφήνουμε την οποιαδήποτε κυβέρνηση, να κάνει τη δουλειά της, αλλά να στεκόμαστε διαρκώς απέναντι σε αποφάσεις και να δημιουργούμε εμπόδια».

Ο κ.Σαββίδης ανακοίνωσε επίσης ότι το κανάλι θα μεταστεγαστεί σε σύγχρινες εγκαταστάσεις, χωρίς να αποκαλύψει το που ακριβώς στη Αθήνα.

Τέλος, ο κ. Σαββίδης αναφέρθηκε και στην εξαγορά του λιμανιού της Θεσσαλονίκης λέγοντας ότι «είναι μια επένδυση που δεν χάρηκα, γιατί έρχονται τα κόμματα και δημιουργούν εμπόδια για την ανάπτυξη μιας ήδη προβληματικής επιχείρησης, αντί όλοι μαζί να βοηθήσουν στο να γίνει το λιμάνι ανταγωνιστικό και να ανοίξουν θέσεις εργασίας».

SHARE