ΟΠΑΠ: Στηρίζει την πιο δυνατή ομάδα στην Ελλάδα – Μέγας χορηγός της Παραολυμπιακής Επιτροπής


opap

Κίνητρο είναι οι ίδιοι οι αθλητές, οι οποίοι αποτελούν πηγή έμπνευσης, μέσα από την πίστη στις ικανότητές τους και την επίμονη προσπάθειά τους να υπερκεράσουν τις αντιξοότητες.

Ο ΟΠΑΠ, επί πέντε συνεχή έτη, στηρίζει ενεργά και τιμάει την πιο δυνατή ομάδα, ώστε οι αθλητές μας να έχουν τη δυνατότητα να διεκδικούν και να πετυχαίνουν τους στόχους που θέτουν.

Στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Ρίο 2016, στις 7-18 Σεπτεμβρίου, η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί σε 11 αθλήματα, με 41 άνδρες και 13 γυναίκες. Συγκεκριμένα στην Αντισφαίριση με Αμαξίδιο, την Άρση βαρών σε πάγκο, την Ιστιοπλοΐα, την Κολύμβηση, το Μπότσια, την Ξιφασκία με αμαξίδιο, την Ποδηλασία, την Σκοποβολή, τον Στίβο, το Τζούντο και την Τοξοβολία.

Με την τηλεοπτική καμπάνια «Αδύνατον», ο ΟΠΑΠ παρουσιάζει τους Έλληνες αθλητές που θα λάβουν μέρος στους αγώνες του Ρίο. Τα πλάνα της αναδεικνύουν το μεγαλείο ψυχής που διαθέτουν οι αθλητές, οι οποίοι αψηφούν τις δυσκολίες, κάνουν το «Αδύνατον» δυνατό και γίνονται πηγή έμπνευσης, υπερηφάνειας και αισιοδοξίας.
Η στήριξη του ΟΠΑΠ προς την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή καταδεικνύει τη διαχρονική προσφορά της εταιρείας που βρίσκεται δίπλα στην ελληνική κοινωνία, µε πυξίδα την υπεύθυνη λειτουργία σε όλο το φάσµα της δραστηριότητάς του. Η τηλεοπτική καμπάνια «Αδύνατον» είναι ένα ακόμη δείγμα της προσπάθειας του ΟΠΑΠ να ευαισθητοποιήσει το κοινό και να συμβάλει περαιτέρω στη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο για τους νέους ανθρώπους.

SHARE