ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μαρινάκης εναντίον όλων!

Μερίδα φιλάθλων του Ολυμπιακού, βλέποντας την ομάδα τους να μην παίζει για ακόμα μία φορά καλά και να μη μπορεί να κερδίσει για μία ακόμα φορά τον Παναθηναικό, αποδοκίμασαν έντονα την διοίκηση της ομάδας.
Χαρακτηριστικό ήταν το σύνθημα που ακούστηκε «Εκανες τον Θρύλο… ΑΕΚακι, Μαρινάκη», όπως και το άλλο, που …αναπωλούσε τις ημέρες του Σωκράτη Κόκαλη.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εξέδωσε ανακοίνωση που στρέφεται εναντίον των οπαδών που αποδοκίμασαν τους ποδοσφαιριστές και τον Πρόεδρο, αλλά και κατά του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζου
.

Η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας απόψε δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε. Το πάθος και η δύναμη έλειπαν από τους ποδοσφαιριστές μας. Πλέον, τους λείπουν και οι δικαιολογίες. Τους παρέχονται τα πάντα για να μας δίνουν χαρά και όχι να μας απογοητεύουν. Ό,τι χρειάζεται να γίνει για την ομάδα θα γίνει και οι φίλαθλοι μας μπορούν να είναι βέβαιοι για αυτό.

Όσο για κάποιες ακραίες αποδοκιμασίες, είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα η αχαριστία περισσεύει. Προφανώς, οι λίγοι που προβαίνουν σε αυτές τις ακραίες αποδοκιμασίες δεν αντιλαμβάνονται τι γίνεται γύρω μας. Εκτός αν αυτό που ονειρεύονται είναι μια… “Ολυμπιακή Συμμαχία”.

Όσον αφορά στον κ. Αλαφούζο, πρωταγωνίστησε για μια ακόμα φορά σε μια κωμική παράσταση, διαμαρτυρόμενος για ένα διαιτητή που ακύρωσε (καλώς) νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού και χαρίστηκε (κακώς) στους προπηλακισμούς των παικτών του ΠΑΟ στον βοηθό του, μετά από ένα κανονικότατο γκολ.

Ο κ. Αλαφούζος με την συμπεριφορά του από τη στιγμή που έφτασε στο γήπεδο, με τα “tweets” την ώρα του αγώνα, με τα μυθεύματα των Μ.Μ.Ε. ιδιοκτησίας του, είχε σκοπό να δυναμιτίσει το κλίμα.

Καλούμε τον κύριο Αλαφούζο να συμμορφωθεί και να καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο θέλει επενδύσεις και σοβαρότητα και όχι εκστρατείες λάσπης.

Όσο δεν το καταλαβαίνει, θα πανηγυρίζει, βράδια που η ομάδα του μένει εκτός Ευρώπης, σπάζοντας όλα τα αρνητικά ρεκόρ, 37 βαθμούς κάτω από την κορυφή».

SHARE