ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 30 ΜΑΙΟΥ – ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ

 

Με τίτλο: “Τελεσίγραφο από το club της Ουάσιγκτον” κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία επισημαίνει ότι “καταληκτική ημερομηνία είναι η 30η Μαΐου”. Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της…
εφημερίδας: “εάν δεν υπάρξει άμεσα συμφωνία με τους “θεσμούς”, θα προταθεί στην Ελλάδα λύση-πακέτο για μεταρρυθμίσεις και ελάφρυνση του χρέους, που αν δεν την αποδεχθεί θα της δείξουν την πόρτα της εξόδου”. Η Realnews στο ρεπορτάζ της δημοσιεύει “τι αποφάσισαν στις ΗΠΑ για το μέλλον της χώρας μας οι Λαγκάρντ, Ντράγκι, Ντάισελμπλουμ, Σόιμπλε, Σαπέν, Πάντοαν, Ντε Γκίντος, Μοσκοβισί και Ντομπρόβσκις και τι υποστηρίζει ο Γιούνκερ για τον ρόλο του ΔΝΤ στις διαπραγματεύσεις”

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Η ανοχή έχει…ημερομηνία λήξης!”. Ο Ν. Χατζηνικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: “Η ανοχή που δείχνει η ελληνική κοινωνία σήμερα απέναντι σε λάθη, παραλείψεις, ερασιτεχνισμούς και αβελτηρίες της κυβέρνησης δεν θα διαρκέσει για πολύ ακόμη. Όταν η διαπραγμάτευση με τους δανειστές ολοκληρωθεί, ακόμη και αν αποδεχθεί επιτυχής, οι πολίτες θα απαιτήσουν στιβαρή διακυβέρνηση και αξιόλογο έργο. Ας το γνωρίζουν αυτό ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί και ας επιταχύνουν τον βηματισμό τους…Όσο είναι καιρός!”

https://i2.wp.com/4.bp.blogspot.com/-IQ9mSCFkl2M/VTt3kxJ4pyI/AAAAAAAJxu8/k_prcDNm3Ds/s1600/realnews.jpg?w=696

 

SHARE