Ν. Βαλαβάνη: Στην Ελλάδα η περιουσία μου πλην ενός μικρού ποσού

Valavani_NantiaΕξηγήσεις για την περιουσία της δίνει η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη, στον απόηχο του σάλου που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις για τον πρώην υπουργό Γκίκα Χαρδούβελη.

Με αφορμή την έρευνα αναζήτησης των πόθεν έσχες του πρώην Υπουργού Οικονομικών, στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και η ΝΔ ως κόμμα, με καλούν και πάλι «να δώσω εξηγήσεις», αναφέρει η Νάντια Βαλαβάνη στην ανακοίνωσή της.

«Η επιλογή μου να μην απαντήσω φαίνεται ότι ερμηνεύτηκε ως «αδυναμία» και αποθράσυνε περισσότερο. Μάλιστα έφτασαν στο σημείο να εγκαλούν – στην καλύτερη περίπτωση – το ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν μου έχει ζητήσει να «φέρω τώρα τα λεφτά πίσω στη χώρα».

«Θα δηλώσω, λοιπόν, για τελευταία φορά, ό,τι είχα ήδη πει όταν ξεκίνησε αυτή η επίθεση ένα χρόνο πριν: Όπως φαίνεται κι από τις δηλώσεις μου «πόθεν έσχες» στη Βουλή, όλη η κινητή κι ακίνητη προσωπική και οικογενειακή περιουσία μου βρίσκεται στην Ελλάδα. Ο μοναδικός λογαριασμός που διαθέτω στο εξωτερικό, περιέχει ένα ποσό μικρό, λιγότερο από το κόστος του πρώτου εξάμηνου ενός μεταπτυχιακού στην Αγγλία.

Μήπως κάποιοι θα έπρεπε να ελέγχουν πιο προσεκτικά τις πηγές τους;», τονίζει η κα Βαλαβάνη.

SHARE