Νότης Σφακιανάκης: Τι απαντά στην εφορία για τη δέσμευση λογαριασμών του

Όπως έγινε γνωστό η Εφορία έχει κατασχέσει 26.000 ευρώ από τον τραπεζικό λογαριασμό του Νότη Σφακιανάκη και μάλιστα, τις επόμενες ημέρες θα προβεί και σε κατάσχεση επιπλέον.

Ο γνωστός τραγουδιστής όπως ήταν φυσικό έγινε έξαλλος με την δέσμευση των χρημάτων του. Ο λογιστής του, Νίκος Κιλιμάτος δήλωσε:  «Παίζουμε ένα θέατρο του παραλόγου, ειδικά με έναν φορολογούμενο Έλληνα ο οποίος καταβάλλει φόρους πάρα πολύ μεγάλους διότι δηλώνει αυτά που πρέπει να δηλώσει».

Ο Νότης Σφακαινάκης είχε δηλώσει πριν λίγες ημέρες σε ραδιοφωνική εκπομπή: «Το να βάζει κάποιος το χέρι του στην τσέπη σου χωρίς να το δικαιούται, πρέπει να του κόψεις το χέρι. Τώρα, με αναγκάζουν να τρέξω νομικά κατά του Κράτους της πλάκας, κατά όποιου έχει κάνει αυτή την καταχρηστική πράξη. Ε, δεν θα με ταλαιπωρήσουνε; Θα με ταλαιπωρήσουνε!». 

Ο Νότης Σφακιανάκης ανέθεσε στον λογιστή του να καταθέσει δήλωση αντίθεσης προς την δέσμευση χρημάτων. Πρόκειται έγγραφο, όπου ο τραγουδιστής, κάνει γνωστή στην Εφορία την άρνησή του, να πληρώνει έκτακτους φόρους, αλλά καταβάλει το ποσό κανονικά στους τακτικούς φόρους.

SHARE