Ντόρα Μπακογιάννη: Κανείς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει απαντήσει τι θα γίνει αν βγει το “όχι”

mpakogiannh«Κανείς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει απάντηση για το τι θα γίνει αν βγει στο δημοψήφισμα το Όχι», ανέφερε από το ραδιόφωνο του Alpha, η βουλευτής της ΝΔ, κ. Ντόρα Μπακογιάννη, προσθέτοντας πως «όποιος δε θέλει την Ευρώπη έχει συμμαχήσει και λέει στον ελληνικό λαό να ψηφίσει Όχι».

Στη συνέχεια, ανέφερε πως «εμένα με ενδιαφέρει με το Ναι να μείνει η πόρτα της Ευρώπης για την χώρα μας ανοιχτή», ενώ κάλεσε τον ελληνικό λαό να ψηφίσει Ναι για να αποδείξει ότι «εμείς υποφέραμε αλλά θέλουμε να μείνουμε στην Ευρώπη».

«Ο κ. Τσίπρας επιδιώκει να κάνει ηρωική έξοδο», υποστήριξε η κ. Μπακογιάννη. Παράλληλα, διεμήνυσε πως «από αύριο (1/7) η Ελλάδα βρίσκεται χωρίς δίχτυ ασφαλείας», υπογραμμίζοντας πως «είναι μύθος ότι οι λαοί δεν αυτοκτονούν».

Διευκρίνισε, ακόμα, πως «χρειαζόμαστε λεφτά, χωρίς αυτά δεν μπορούμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις, καθώς και ότι ο τουρισμός έχει υποστεί τεράστια ζημιά και πολλές επιχειρήσεις προχωρούν ήδη σε μαζικές απολύσεις. «Όταν δεν έχεις το άλλοθι της άγνοιας, έχεις τρομερή ευθύνη», προειδοποίησε η κ. Μπακογιάννη.

SHARE