Συνελήφθη ο σύζυγος της άτυχης 35χρονης – Πυροβόλησε τους γονείς της συντρόφου του

Νέες διαστάσεις πήρε η τραγωδία στο Κορωπί, έπειτα από τη δολοφονία μιας 35χρονης από τη νυν σύντροφο του πρώην συζύγου της το βράδυ της Τετάρτης.

Αυτή τη φορά πρωταγωνιστής είναι ο ίδιος ο 41χρονος, ο οποίος το απόγευμα της Πέμπτης πήγε στο σπίτι του πατέρα της φόνισσας και τον πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα, πιθανόν διότι τον θεωρεί υπεύθυνο για το αιματηρό σκηνικό με θύμα την πρώην γυναίκα του.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο γυναίκες διαπληκτίστηκαν, όταν η 26χρονη έχασε την υπομονή της μαχαιρώνοντας την 35χρονη τουλάχιστον πέντε φορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  από το νέο σκηνικό τραυματίστηκε και η μητέρα της νεαρής φόνισσας. Το ΕΚΑΒ αναφέρει ότι υπάρχουν δύο τραυματίες από όπλο και ότι μεταφέρονται στο Νοσοκομείο ΚΑΤ.

Άλλες πηγές ανέφεραν ότι ο 41χρονος απειλούσε να αυτοπυροβοληθεί μέσα στο αυτοκίνητό του με το οποίο μετακινείτο, καθώς και ότι ζητούσε να μιλήσει με το μεγαλύτερο από τα τέσσερα παιδιά του.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει αποκτήσει δύο παιδιά με την πρώην σύζυγό του και άλλα δύο με την 26χρονη.

Έπειτα από άγρια καταδίωξη από την Αστυνομία, ο 41χρονος συνελήφθη.

Η γυναίκα που σκότωσε την 35χρονη συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 26χρονη φοβόταν ότι ο 41χρονος θα επέστρεφε στην πρώην σύζυγό του.

SHARE