Νέα συνεργασία: Eurobank – Praktiker Hellas

eurobank logoRGB
Η Eurobank καλωσορίζει την Praktiker Hellas στο πρόγραμμα Επιστροφή το οποίο απευθύνεται σε πάνω από 2 εκ. κατόχους καρτών και τους επιβραβεύει με ευρώ για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιούν. Η Praktiker Hellas είναι το Νο1 δίκτυο καταστημάτων DIY & Home Improvement στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με τη νέα συνεργασία οι κάτοχοι πιστωτικών και χρεωστικών καρτών Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιστροφή, περιλαμβανομένων και αυτών που διατίθενται από το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, οι οποίες συμμετέχουν στο πρόγραμμα Επιστροφή, για κάθε αγορά με την κάρτα τους στα 14 καταστήματα Praktiker, κερδίζουν 1% Επιστροφή σε ευρώ. Ταυτόχρονα, μπορούν να εξαργυρώνουν τα διαθέσιμα ευρώ τους πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου στις επόμενες αγορές τους.

Επιπλέον στο πλαίσιο καλωσορίσματος της εταιρίας Praktiker στο Πρόγραμμα, όσοι κάτοχοι πραγματοποιήσουν αγορές με την πιστωτική ή χρεωστική τους κάρτα που συμμετέχει στο πρόγραμμα Επιστροφή από τις 30/04 έως και τις 16/05/2015, θα κερδίζουν 10% Επιστροφή επιπλέον άλλων προσφορών ή εκπτώσεων εξασφαλίζοντας έτσι ακόμα μεγαλύτερο όφελος από τις αγορές τους.

Το πρόγραμμα Επιστροφή απευθύνεται σε πάνω από 2 εκ. κατόχους καρτών και τους επιβραβεύει με ευρώ για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιούν με τις συμμετέχουσες στο Πρόγραμμα κάρτες τους, σε περισσότερες από 6.000 επιχειρήσεις οι οποίες καλύπτουν μια ευρύτατη γκάμα των καθημερινών τους αναγκών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Επιστροφή, καθώς και το δίκτυο καταστημάτων της εταιρίας Praktiker, οι πελάτες μπορούν να ενημερώνονται στο www.epistrofi-eurobank.gr και στη πολυβραβευμένη εφαρμογή Επιστροφή app για κινητά smartphones, η οποία διατίθεται δωρεάν στο App Store και στο Google Play.-

SHARE