ΓΙΑΤΙ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

xa ptwsh

Στη δίνη της αβεβαιότητας βυθίστηκε και σήμερα το Χρηματιστήριο της Αθήνας, με τους επενδυτές να φοβούνται το ενδεχόμενο… ατυχήματος, καθώς τα μηνύματα από την τεχνική διαπραγμάτευση δεν είναι θετικά και όλοι αναμένουν το αποτέλεσμα της πολιτικής διαπραγμάτευσης.

Αύριο Πέμπτη, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί αντιμέτωπος με έξι κορυφαίους ηγέτες και αξιωματούχους της ευρωζώνης, στη μίνι Σύνοδο Κορυφής που διοργάνωσε ο Ντ. Τουσκ μετά από αίτημα του Έλληνα πρωθυπουργού, ενώ τη Δευτέρα είναι το κρίσιμο ραντεβού στο Βερολίνο με την Καγκελάριο της Γερμανίας, Άγγελα Μέρκελ.

Η πτώση εντάθηκε σήμερα για το Χρηματιστήριο της Αθήνας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, ο οποίος τήρησε σκληρή στάση έναντι των δανειστών.

Να σημειωθεί ότι από τις 24 Φεβρουαρίου ο Γενικός Δείκτης χάνει σχεδόν 200 μονάδες, ήτοι το 21,3% της αξίας του.

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε σήμερα με πτώση  4,13% στις 737,96 μονάδες. Η ανώτερη τιμή που έπιασε η αγορά, ήταν στις 766,31 μονάδες και η χαμηλότερη στις 733,20. Από τις 24 Φεβρουαρίου μεσολάβησαν 16 συνεδριάσεις, με μόλις τέσσερις εξ αυτών να κλείνουν θετικά.

SHARE