Μυτιληναίος: Δυναμική είσοδος στη λιανική ρεύματος με τη θυγατρική Protergia

Μπαίνει στη λιανική ρεύματος η Protergia (όμιλος Μυτιληναίου) με χαμηλότερα τιμολόγια από τη ΔΕΗ Στην αγορά λιανικής ηλεκτρικής ενέργειας εισέρχεται ο Όμιλος Μυτιληναίου, μέσω της θυγατρικής Protergia. Θα προσφέρει φθηνότερο ρεύμα  προς νοικοκυριά και βιομηχανίες .Βέβαια, οι χρεώσεις τελών προς Δήμους και ΝΕΡΙΤ θα περιλαμβάνονται στο τιμολόγιο, αλλά η διαφοροποιείται στις χρεώσεις του ανταγωνιστικού σκέλους. Επίσης,  η εταιρεία θα επιβραβεύει τους συνεπείς πελάτες με σταδιακή επιστροφή των εγγυήσεων.

 

O γενικός διευθυντής της Protergia Ντίνος Μπενρουμπή, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο όμιλος εισήλθε στη λιανική για να μείνει, όπως συνέβη και στην παραγωγή ηλεκτρικού.

Παράλληλα, σημείωσε ότι ο όμιλος αξιοποιεί το μέγεθος και το κύρος του στην παραγωγή ενέργειας από συμβατικές μονάδες και ΑΠΕ.

Σύμφωνα με τον Όμιλο, οι χρεώσεις της Protergia είναι ανταγωνιστικές για την κλίμακα καταναλώσεων άνω των 800 κιλοβατωρών.

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία έχει ήδη ανοίξει το κεντρικό της κατάστημα στο Ηράκλειο Αττικής, όπου και θα λειτουργεί το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών ενώ και μέσω του διαδικτύου θα προσφέρονται μια σειρά από υπηρεσίες στους πελάτες όπως για παράδειγμα η καταχώριση ενδείξεων. Το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης της Protergia είναι το 18311

Μάλιστα για τους καταναλωτές που θέλουν θα υπάρχει η δυνατότητα να εκδίδεται εκκαθαριστικός λογαριασμός κάθε μήνα, πληρωμή με πιστωτική κάρτα, δυνατότητα πρόσβασης στο ιστορικό του λογαριασμού και επεξήγηση των χρεώσεων. 

Αρχικός στόχος της εταιρείας του Ομίλου Μυτιληναίου είναι η Αθήνα, ενώ αργότερα πρόκειται να επεκταθεί και στην υπόλοιπη Ελλάδα, μέσω συνεργασιών, που θα ανακοινώσει σύντομα με αλυσίδες λιανικής.

ΧΡΕΩΣΕΙΣ

Πάγιο

(€/4μήνα)

Μονοφασική Παροχή

Πάγιο

(€/4μήνα)

Τριφασική Παροχή

Χρέωση Ενέργειας

Ημέρας

(€/kWh)

Χρέωση Ενέργειας

Νύχτας

(€/kWh)

Protergia Οικιακό

1,52

4,80

0,0945

Protergia Οικιακό N

3,52

6,80

0,0945

0,0721

Στις ανωτέρω χρεώσεις δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

SHARE