Μπόμπολας: Δυσάρεστη η χθεσινή σύλληψη

oozjvodyct55377fe6d0630
Ο επικεφαλής της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Λεωνίδας Μπόμπολας εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη χθεσινή σύλληψή του από τις αρχές για την υπόθεση φοροδιαφυγής κι υποστηρίζει πως έμεινε έκπληκτος για τον τρόπο σύλληψής του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Συνήθως οι αρχές περιμένουν να λήξει η προθεσμία για να ξεκινήσουν νομικές διαδικασίες», τονίζει.

«Το όλο επεισόδιο της σύλληψης είναι κάτι πολύ δυσάρεστο, γιατί είμαι επιχειρηματίας με δραστηριότητες στο εξωτερικό και πιστεύω ότι εκπροσωπώ και την χώρα μου» ανέφερε σε τηλεφωνική συνέντευξη ο κ. Μπόμπολας.

Ο ίδιος υποστήριξε πως είχε λάβει διορία ως τις 30 Απριλίου για να πληρώσει το ποσό, αλλά οι αρχές τον συνέλαβαν για να τον αναγκάσουν να πληρώσει πριν από την προθεσμία αυτή.

«Συνήθως οι εισαγγελείς περιμένουν μέχρι να λήξει η περίοδος μέσα στην οποία μπορείς να πληρώσεις και αν η διορία λήξει και δεν έχεις κάνει την πληρωμή ξεκινούν την νομική διαδικασία» σημείωσε.

«Ξαφνιάστηκα χθες γιατί σκόπευα να διευθετήσω την υπόθεση και να μην την αφήσω να μετατραπεί σε ποινική υπόθεση» πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι ο επιχειρηματίας αφέθηκε τελικά ελεύθερος αφού κατέβαλε ποσό 1,8 εκατ. ευρώ προκειμένου να μην ασκηθεί εναντίον του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται.

SHARE