Μπιγιονσέ – Τζέι Ζι: Διαζύγιο 1 δισεκατομμυρίου…

“Χρυσό” είναι το διαζύγιο της Μπιγιονσέ και του Τζέι Ζι αφού ξεπερνάει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The New York Post, η Μπιγιονσέ και σύζυγός της μένουν σε ξεχωριστά ξενοδοχεία παρά την κοινή τους On the Run περιοδεία. Η μουσική υπερπαραγωγή, η οποία ολοκληρώνεται με συναυλίες στο παρισινό Stade de France, στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου με τίτλο “Εverybody’s Winning”, έπειτα από 19 εμφανίσεις με μέσο όρο θεατών 45.000, θα αποφέρει έσοδα άνω των 100 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ το ζεύγος, σύμφωνα με πληροφορίες, εισπράττει 4 εκατ. δολ. για κάθε βραδιά του, επί σκηνής.

Στο εν λόγω δημοσίευμα, γίνεται λόγος και για πρόωρο τέλος της περιοδείας των 100 εκατομμυρίων δολαρίων αφού τα πράγματα ανάμεσα στο ζευγάρι χειροτερεύουν μέρα με τη μέρα. Η εφημερίδα επισημαίνει μάλιστα πως μαζί με το ζευγάρι, σε περιοδεία βρίσκονται και τουλάχιστον 4 δικηγόροι που έφτασαν εκτάκτως με σκοπό να λυθούν τυχόν διαφωνίες πριν το διαζύγιο.

Ταυτόχρονα, πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρουν πως Μπιγιονσέ και Τζέι Ζι δεν έχουν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο ενώ η περιουσία του μεν, ανέρχεται στα 550 εκ. δολάρια τη στιγμή που η περιουσία της Μπιγιονσέ φτάνει τα 300 εκ. δολάρια.

 

SHARE