Μπερλουσκόνι: Απλά…Θεός!

Ο Καβαλιέρε επέλεξε να μοιραστεί την αγανάκτησή του για το στενό …μαρκάρισμα που του κάνουν η νέα του αρραβωνιαστικιά Φραντσέσκα Πασκάλε και η πεθερά του, με τον Πιερ Λουίτζι Μπερσάνι και τον δεύτερο τη τάξει στο Δημοκρατικό Κόμμα Ενρίκο Λέτα.  Κατά τη διάρκεια της προχθεσινής συνάντησής τους στο ο επικεφαλής της κεντροαριστεράς  ήλπιζε σε μια αποκλειστικά πολιτική συζήτηση, όμως ο Μπερλουσκούνι  άλλα είχε στο μυαλό του!

Σύμφωνα  με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Stampa, ο Καβαλιέρε φέρεται να είπε ότι νιώθει καταπίεση καθώς η 27χρονη Φραντσέσκα Πασκάλε, με την οποία διατηρεί επίσημο δεσμό, είναι πολύ ζηλιάρα.

«Με κρατάει στο σπίτι και με ελέγχει. Έφερε μαζί της και τη μαμά της. Το συνειδητοποιείτε; Έχω την πεθερά πάντα μέσα στα πόδια μου, μου έχουν αλλάξει τη ζωή, δεν μπορώ άλλο. Βοηθήστε με», φέρεται να είπε στον Μπερσάνι και τον Λέτα.

Πάντως, όπως είχε αποκαλύψει πριν λίγο καιρό το μυστικό στη σχέση τους είναι ότι εκείνη τον κάνει να νιώθει και πάλι 30άρης, επειδή είναι αυθόρμητη, έχει χιούμορ, του κάνει καπρίτσια και είναι μια παθιασμένη ναπολιτάνα.

SHARE