Μιχάλης Χατζηγιάννης: Στο αυτόφωρο για την Ferrari με τις “χαμένες” πινακίδες – Τι απαντά ο τραγουδιστής

Πρωταγωνιστής σε μια απίστευτη υπόθεση είναι ο γνωστός τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης που πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας να δηλώσει απώλεια των πινακίδων του πανάκριβου σπορ αυτοκινήτου και κατέληξε να συλλαμβάνεται και να οδηγείται στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ψευδούς βεβαίωσης.

Όπως γράφει το protothema.gr, στον εισαγγελέα ο τραγουδιστής δήλωσε μπέρδεμα και παρανόηση και στη συνέχεια αφέθη ελεύθερος.

Όλα ξεκίνησαν χθες, όταν ο λογιστής του γνωστού τραγουδιστή επισκέφθηκε το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας και κατήγγειλε την απώλεια των πινακίδων της πανάκριβης Ferrari που ο τραγουδιστής σύμφωνα με πληροφορίες είχε στο όνομά της εταιρείας του. Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο, που βρισκόταν σε μία μάντρα, “φόραγε” κανονικά τις πινακίδες που είχαν δηλωθεί ως χαμένες. Έτσι, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του τραγουδιστή.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου αφέθη ελεύθερος. Βέβαια, αυτό που δεν μπορεί κανείς να εξηγήσει είναι γιατί προέβη σε αυτή την ενέργεια να δηλώσει απώλεια πινακίδων. Έγινε παρανόηση όπως ο ίδιος υποστηρίζει ή κρύβεται κάτι άλλο πίσω από αυτή την κίνηση;

H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ

«Για το θέμα που απασχολεί σήμερα τα Μέσα Ενημέρωσης σχετικά με αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του Μιχάλη Χατζηγιάννη το οποίο εδώ και καιρό βρίσκεται σε ακινησία δηλώνω ότι το όλο ζήτημα οφείλεται σε παρανόηση.

Όλα τα στοιχεία που το αποδεικνύουν θα προσκομισθούν στις αρμόδιες αρχές οι οποίες ασχολούνται με την υπόθεση.

Με την ευκαιρία σημειώνω ότι η υπόθεση βρίσκεται σε προδικαστικό στάδιο χωρίς να έχει κανείς παραπεμφθεί σε δίκη, όπως από παραδρομή αναφέρθηκε σε μερίδα του τύπου»

SHARE