Μεγάλη κόντρα Μαρινάκη – Ιβάν Σαββίδη – Βαριές κουβέντες για τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ

Η  ανακοίνωση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως είναι αυτονόητο, θα προσφύγει στην ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία πλέον θα ασχοληθεί με τις συκοφαντικές αναφορές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η επιλογή της όξυνσης, σε βαθμό υπερθετικό από τον «ιδιοκτήτη» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μαζί με τους συνοδοιπόρους του που εμπλέκονται στις μαύρες μέρες του ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια, έχει στόχο προφανώς να αποπροσανατολίσει τους πολυπληθείς φιλάθλους της ομάδας του, απέναντι στους οποίους απέτυχε να είναι συνεπής σε όσα τους είχε υποσχεθεί.

Απάντησε ο Ολυμπιακός! “Επίθεση” σε Σαββίδη, στα δικαστήρια με ΠΑΟΚΤους έταξε οικονομική εξυγίανση και αντί να πληρώσει, απαιτεί, ως δικτατορίσκος, να απαλλαγεί -με το έτσι θέλω- η ομάδα του από τους φόρους που πληρώνει κάθε δοκιμαζόμενος Έλληνας πολίτης. Εμείς, κύριε Σαββίδη, έχουμε πληρώσει και συνεχίζουμε να πληρώνουμε τους φόρους που μας αναλογούν χωρίς παζάρια και εκπτώσεις…

Τους έταξε πρωταθλήματα και ευρωπαϊκούς τίτλους και αντί αυτού βλέπουν την ομάδα τους να χάνει το Πρωτάθλημα πριν τα Χριστούγεννα. Τους έταξε Ροναλντίνιο και τους προσέφερε Βούκιτς και Ινσαουράλδε. Σε όλα τα επίπεδα…

Το γεγονός ότι επέλεξε να δυναμιτίσει τώρα το κλίμα, ενόψει των δυο ημιτελικών του Κυπέλλου είναι θέμα που θα πρέπει να απασχολήσει άμεσα την ελληνική Δικαιοσύνη, αφού η στάση του βάζει σε μεγάλο κίνδυνο τη διεξαγωγή αυτών των αγώνων και την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών και των φιλάθλων. Ο κύριος Σαββίδης πρέπει να σεβαστεί τους ελληνικούς νόμους και να πάψει να φέρεται ως… αποικιοκράτης ακόμα και μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο, δίνοντας εκβιαστικά τελεσίγραφα στην ελληνική κυβέρνηση.

Πρέπει να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιεί μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ ως όχημα για τις επιχειρηματικές κινήσεις του στη Μακεδονία με αγορές ή ενοικιάσεις, με αντίτιμο ένα κομμάτι ψωμί, επιχειρήσεων (ΣΕΚΑΠ, Μακεδονία Palace, ξενοδοχεία στη Χαλκιδική) με αμφιβόλου προελεύσεως κεφάλαια, καθώς και για την προώθηση των πολιτικών του «οραμάτων» στη χώρα μας, που ξεπερνάνε τα όρια της γραφικότητας.

Τέλος, καλό θα είναι να δούμε κάποια στιγμή και το «Πόθεν Έσχες» του φερόμενου ως ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, τι πραγματικά του ανήκει, σε ποιες επιχειρήσεις είναι πραγματικός ιδιοκτήτης και αν τα χρήματα έχουν έρθει στη χώρα μας από νόμιμες επιχειρήσεις», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ “ΚΥΚΛΩΝ” ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Η... απάντηση του ΠΑΟΚ σε Ολυμπιακό!Σύμφωνα με  πληροφορίες του Gazzetta οι ιθύνοντες της ΠΑΕ έκαναν μια αξιολόγηση για τα όλα λέει ο ΟΣΦΠ και υποστηρίζουν πως: «Oι μόνιμα κατηγορούμενοι, επιδιώκουν να γίνουν κατήγοροι… Το μόνο που ξέρουν καλά είναι να πετάνε την μπάλα στην εξέδρα αφού σύμφωνα μ’ αυτούς όλα βαίνουν καλώς στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Για τα ψεύδη τις συκοφαντίες και τα υπονοούμενα έχουν ενημερωθεί οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ».

Έτσι λοιπόν και η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κινηθεί νομικά κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις συκοφαντίες, τα υπονοούμενα και φυσικά τα ψέματα κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη.

SHARE