Μαργαρίτα Παπανδρέου: Αγωγές κατά Θέμου, Ψυχάρη, Φιλιππάκη, ΣΔΟΕ που “έμπλεξαν” το όνομά της στη Λίστα Λαγκάρντ

Με αγωγές  κατά δημοσιευμάτων και μέσων ενημέρωσης απαντά η Μαργαρίτα Παπανδρέου σε όσους εμπλέκουν το όνομά της στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, κάνοντας λόγο για «κατεστημένα συμφέροντα», που χτυπάνε την οικογένειά της.

«Ήρθε η ώρα να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη όσοι άνανδρα, με ψέματα, επιχείρησαν να αμαυρώσουν το όνομά μου και το όνομα Παπανδρέου.Η οικογένειά μου, να το ξέρουν όλοι, δεν θα υποκύψει ποτέ στα κατεστημένα συμφέροντα. Όσο κι αν μας χτυπάνε, όσα ψέματα κι αν χρησιμοποιήσουν, όσα σχέδια κι αν εκπονήσουν»

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου ζητά αποζημίωση 200.000 ευρώ από κάθε εναγόμενο και προσωποκράτηση έξι μηνών για τους  εκδότες των εφημερίδων ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΒΗΜΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Στρέφεται νομικά εναντίον:

– Του Στυλιανού Στασινόπουλου, Ειδικού Γραμματέα ΣΔΟΕ,

– του Ευαγγέλου Καραμάνου Διευθυντή Περιφερειακής Διεύθυνσης του ΣΔΟΕ

– και του Νικολάου Λέκκα, Διευθυντή Σχεδιασμού και Προγραμματισμού Ελέγχου Κ.Υ. ΣΔΟΕ.

– Του «ΔΟΛ», του Σταύρου Ψυχάρη, εκδότη της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής», και της Ιωάννας Παπαδάκου, δημοσιογράφου της εφημερίδας.

– Της εταιρείας που εκδίδει το Πρώτο Θέμα, του Θέμου Αναστασιάδη, εκδότη της εφημερίδας και των Χρήστου Μπόκα και Γεωργίου Δημητρομανωλάκη, δημοσιογράφων της εφημερίδας.

– Της εταιρείας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ Α.Ε.», του Ιωάννη Φιλιππάκη, εκδότη της εφημερίδας «Δημοκρατία» και «Κυριακάτικη Δημοκρατία» του Ανδρέα Καψαμπέλη, διευθυντή σύνταξης των εφημερίδων και του Γ. Λυκουρέντζου, δημοσιογράφου των δύο εφημερίδων.

SHARE