Μαρίνα Μπερλουσκόνι: «Τώρα δεν μπαίνω στην πολιτική, αύριο θα δούμε»

index«Τώρα δεν μπαίνω στην πολιτική, αύριο θα δούμε», δήλωσε η πρωτότοκη κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Μαρίνα σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Κορριέρε Ντέλλα Σέρα.

Η πρόεδρος του εκδοτικού οίκου Μondadori ανέφερε ότι σέβεται ιδιαίτερα την πολιτική, αλλά ο ρόλος που της αρμόζει είναι εντός των επιχειρήσεων, διότι «αυτή είναι η δουλειά που της αρέσει να κάνει».

«Η ηγετική μορφή και δράση δεν είναι κάτι που μπορεί να κληρονομηθεί, πρέπει να την κατακτήσεις. Στη ζωή, βέβαια, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα. Όλα αυτά ισχύουν για σήμερα, αύριο ποιος μπορεί να πει τι θα συμβεί», συμπλήρωσε.

Η Μαρίνα Μπερλουσκόνι εξέφρασε τη στήριξή της στον Καβαλιέρε, τονίζοντας ότι «ο πατέρας της υπέστη εικοσαετή δικαστικό κατατρεγμό χωρίς προηγούμενο και μπήκε στον στόχο μέσων ενημέρωσης τα οποία είχαν κοινά συμφέροντα, στόχους και ιδεολογίες με μια ομάδα δικαστικών».

Σε σχέση με την κυβέρνηση Ρέντσι σχολίασε: «Συμφωνώ ότι είναι σωστό να δημιουργεί, κανείς, ένα κλίμα αισιοδοξίας και εμπιστοσύνης, αλλά όσο υψηλές είναι οι προσδοκίες, άλλο τόσο μεγάλη μπορεί να είναι η διάψευση που ακολουθεί. Και δυστυχώς, άρχισε να συμβαίνει ακριβώς αυτό».

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

SHARE