Μίλησε ο Κώστας Καραμανλής…

Ο 30χρονος γιος του Αχιλλέα Καραμανλή, επιχειρηματίας που διαθέτει και αυτός το ονοματεπώνυμο του διάσημου θείου του Κώστα Καραμανλή, έκανε μια αμιγώς πολιτική παρέμβαση με αιχμές εναντίον των πάντων.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Παραπολιτικά ο κ. Καραμανλής μίλησε για τον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας πως τον βρίσκει ιδιαίτερα «αποτελεσματικό Πρωθυπουργό» που «έχει εκπλήξει ευχάριστα».

Παράλληλα, επισήμανε πως ο τίτλος «Κώστας Καραμανλής ο τρίτος» τον αφήνει λίγο αδιάφορο καθώς θεωρεί πως «είναι ώρα προσφοράς και αλλαγής νοοτροπίας σε Αγγλοσαξονικά πρότυπα.

Επίσης επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου και του αποδίδει ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση της χώρας διότι «το 2010 έκανε το μεγάλο λάθος και αντί για μείωση του δημοσίου προτίμησε μειώσεις μισθών και συντάξεων».

Αναφέρει ακόμα ότι «και η ΝΔ εκπασοκίστηκε» ενώ συμπληρώνει ότι «ακολούθησε πρακτικές που ήταν εναντίον του DNA του κόμματος».

Τέλος, ο κ. Καραμανλής αναφέρθηκε και στο κόμμα της Χρυσής Αυγής λέγοντας πως «αιτία της μεγάλης αποδοχής του συγκεκριμένου κόμματος είναι ότι αποτελεί σύμπτωμα του κοινωνικού αποπροσανατολισμού της κρίσης και αντίδραση στην απόλυτη ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς.»

SHARE